Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Partenope occhi della tigre
433b Tactiek occhi dela tigre
48% Balbezit 52%
32% Spel op eigen helft 68%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
39.1 gemiddelde waardering 35.3
average Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Szuszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan geeft een hoge lob. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Farvacques passt de bal in één keer door. Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk onderschept slim de pass. Turkaz rent richting de bal. Turkaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Altosaar passt de bal zonder na te denken. Spolti rent richting de bal. Spolti geeft de bal voor. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel. Nowacki bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Turkaz de bal. Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga speelt de bal door. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Urbina rent richting de bal. Szuszkiewicz rent richting de bal. Urbina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Urbina krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mai heeft problemen om de bal te vangen. Szuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuszkiewicz geeft de bal voor. Dalea heeft problemen om de bal te vangen. Dalea draait met de bal, schiet en ... Nowacki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Partenope 41%, occhi della tigre 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Partenope - occhi della tigre 0:0

53e minuut.
Afyonkarahisar rent richting de bal. Kurtolli verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtolli speelt de bal door. Dalea is nu in balbezit. Dalea passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Jodłowiec geeft een lange en hoge pass. Turkaz probeert de bal aan de voet te houden. Afyonkarahisar geeft een lange en hoge pass. Karkamanis rent richting de bal. Karkamanis schiet op doel. Doubera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Hoekema bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas onderschept slim de pass. Pejas speelt de bal door. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Spolti geeft een hoge lob. Pejas probeert de bal aan de voet te houden. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Nowacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kurtolli probeert de bal aan de voet te houden. Airola is nu in balbezit. Spolti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas draait met de bal, schiet en ... Doubera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Partenope 24%, occhi della tigre 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Partenope - occhi della tigre 0:0