Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Eindhovena GTTZ F.C.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Bonaiuto rent richting de bal. Perotto is nu in balbezit. Perotto geeft een lange en hoge pass. Bertolotti is nu in balbezit. Bertolotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Eindhovena - GTTZ F.C. 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Santon de bal. Santon passt de bal zonder na te denken. Bertolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolotti draait met de bal, schiet en ... Gaiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Eindhovena - GTTZ F.C. 2:0

15e minuut.
Rosalia rent richting de bal. Manfredini verovert de bal door een tackle van achteren. Manfredini probeert naar een medespeler te passen. Bertolotti is nu in balbezit. Bertolotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pautasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pautasso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vanzo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trolesi rent richting de bal. Trolesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Eindhovena - GTTZ F.C. 2:1

34e minuut.
Santon rent richting de bal. Bertolotti is nu in balbezit. Santon is nu in balbezit. Bertolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Eindhovena 35%, GTTZ F.C. 65%.
Red Bull Eindhovena - GTTZ F.C. 2:1

47e minuut.
Piloti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziani met de inworp. Guglielmone rent richting de bal. Guglielmone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Frongia probeert wanhopig de bal te grijpen. Trolesi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Eindhovena - GTTZ F.C. 2:2

63e minuut.
Mannoia rent richting de bal. Bonaiuto verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaiuto passt de bal zonder na te denken. Bertolotti is nu in balbezit. Bertolotti schiet op doel. Gaiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

69e minuut.
Manfredini probeert naar een medespeler te passen. Bertolotti is nu in balbezit. Guicciardi is nu in balbezit. Bertolotti onderschept slim de pass. Bertolotti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Eindhovena - GTTZ F.C. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Eindhovena 42%, GTTZ F.C. 58%.
Red Bull Eindhovena - GTTZ F.C. 3:2