Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sendai SSC Baia verde 2024
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Pisati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombonato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fuschi met een snel genomen vrije trap. Maccagno is nu in balbezit. Calligaro begaat een overtreding. Calligaro krijgt een gele kaart.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuschi met de inworp. Calligaro is nu in balbezit. Calligaro geeft een hoge lob. Cirus springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Calligaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armellin rent richting de bal. Petrazzo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Armellin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Armellin neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bilotto met een sublieme pass. Cirus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrazzo. Petrazzo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Scavo geeft een lange en hoge pass. Daar is Novellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamati draait met de bal, schiet en ... Broilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sendai - SSC Baia verde 2024 0:1

38e minuut.
Calligaro verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Calligaro de bal. Calligaro met een sublieme pass. Cirus is nu in balbezit. Cirus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sendai - SSC Baia verde 2024 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sendai 48%, SSC Baia verde 2024 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sendai - SSC Baia verde 2024 1:1

46e minuut.
Zamati is nu in balbezit. Zamati probeert naar een medespeler te passen. Faverio is nu in balbezit. Cirus verovert de bal door een tackle van achteren. Cirus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Fuschi speelt de bal door. Calligaro is nu in balbezit. Calligaro speelt de bal door. Cirus is nu in balbezit. Cirus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vedovati geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scavo met de inworp. Pelizon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelizon draait met de bal, schiet en ... Broilo bokst de bal weg.

66e minuut.
Galati bereikt de bal nog maar net als eerste. Galati passt de bal met de wreef. Faverio heeft problemen om de bal te vangen. Cirus is nu in balbezit. Cirus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sendai - SSC Baia verde 2024 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sendai 38%, SSC Baia verde 2024 62%.
Sendai - SSC Baia verde 2024 2:1