Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:35
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.022
  • Stadion: Dukla Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5964
Dukla AGNocerina
A1 Tactiek a 5
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 7
44 gemiddelde waardering 41
excellent Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Mengozzi kopt de bal weg. Setta speelt de bal door. Klungelig pakt Prisecari de bal. Adimari onderschept slim de pass. Adimari draait met de bal, schiet en ... Miš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Dedde passt de bal zonder na te denken. Adimari rent richting de bal. Adimari passt de bal in één keer door. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Brianza de bal. Salvelli is nu in balbezit. Deniro onderschept slim de pass. Brianza is nu in balbezit. Brianza schiet op doel. Bastanzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tolotti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salvelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gaboardi met de inworp. Bohórquez is nu in balbezit. Bohórquez geeft een hoge lob. Brianza is nu in balbezit. Brianza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Azurara probeert naar een medespeler te passen. Dedde probeert naar een medespeler te passen. Morandotti rent richting de bal. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 55%, AGNocerina 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dukla - AGNocerina 0:0

47e minuut.
Tolotti is nu in balbezit. Tolotti passt de bal zonder na te denken. Bohórquez probeert naar een medespeler te passen. Salvelli rent richting de bal. Salvelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Dedde probeert naar een medespeler te passen. Ariotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Setta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Setta krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Ariotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mengozzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Azurara is nu in balbezit. Azurara passt de bal met de wreef. Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianza draait met de bal, schiet en ... Bastanzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brianza rent richting de bal. Brianza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - AGNocerina 0:1

56e minuut.
Bohórquez rent richting de bal. Bohórquez passt de bal zonder na te denken. Brianza rent richting de bal. Brianza schiet op doel. Bastanzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ariotti passt de bal zonder na te denken. Adimari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Setta. Setta krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Adimari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mengozzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ariotti de bal. Ariotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Asnaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asnaghi geeft de bal voor. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengozzi onderschept slim de pass. Mengozzi geeft een lange en hoge pass. Miš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dedde met een sublieme pass. Gaboardi rent richting de bal. Gaboardi passt de bal met de wreef. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio schiet op doel. Miš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Adimari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dedde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedde passt de bal zonder na te denken. Morandotti rent richting de bal. Morandotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Salvelli is nu in balbezit. Deniro verovert de bal door een tackle van achteren. Deniro geeft een lange en hoge pass. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 43%, AGNocerina 57%.
Dukla - AGNocerina 0:1