Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Team FC Dybala
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 33.6
slecht Schieten solide
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Rujo is nu in balbezit. Cacciavillani rent richting de bal. Battilana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Battilana krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Battilana heeft problemen om de bal te vangen. Cacciavillani rent richting de bal. Cacciavillani speelt de bal door. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pagliarulo draait met de bal, schiet en ... Panucia onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balestrino neemt de hoekschop. Ottolino kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Özbalcı is nu in balbezit. Özbalcı passt de bal zonder na te denken. Soro is nu in balbezit. Tosti is nu in balbezit. Tosti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zazzara geeft een hoge lob. Panucia kopt de bal weg. Klungelig pakt Curatolo de bal. Wilkanowski geeft de bal voor. Rujo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dybala 0:1

32e minuut.
Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo speelt de bal door. Cacciavillani is nu in balbezit. Paletti rent richting de bal. Paletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Özbalcı met een snelle inworp. Paletti rent richting de bal. Paletti geeft de bal voor. Curatolo heeft problemen om de bal te vangen. Rujo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dybala 0:2

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Battilana de bal onder controle te krijgen. Perillo is nu in balbezit. Rujo verovert de bal door een tackle van achteren. Rujo schiet op doel. Muschitiello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tosti geeft een lange en hoge pass. Colmenares heeft problemen om de bal te vangen. Wilkanowski speelt de bal door. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Team FC 57%, Dybala 43%.
New Team FC - Dybala 0:2

46e minuut.
Paletti met een sublieme pass. Rujo is nu in balbezit. Pagliarulo begaat een overtreding. Pagliarulo krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Özbalcı met een sublieme pass. Zazzara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo rent richting de bal. Rujo draait met de bal, schiet en ... Zazzara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bulut zal de hoekschop nemen. Rujo rent richting de bal. Rujo schiet op doel. Paletti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dybala 0:3

56e minuut.
Pagliarulo is nu in balbezit. Panucia onderschept slim de pass. Panucia geeft een lange en hoge pass. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Colmenares kopt de bal weg. Daar is Paletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salaris met een sublieme pass. Pagliarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliarulo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bulut rent richting de bal. Bulut speelt de bal door. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dybala 0:4

69e minuut.
Paletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazzara is nu in balbezit. Paletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paletti krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Curatolo is nu in balbezit. Bulut verovert de bal door een tackle van achteren. Bulut passt de bal met de wreef. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dybala 0:5

81e minuut.
Özbalcı geeft de bal voor. Paletti kopt de bal weg. Klungelig pakt Rujo de bal. Paletti rent richting de bal. Paletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dybala 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Team FC 60%, Dybala 40%.
New Team FC - Dybala 0:6