Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dybala AGNocerina
433 Tactiek a 5
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 37.5
average Schieten solid
average Passen average
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Tolotti de bal. Bohórquez speelt de bal door. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli schiet op doel. Zlatanovski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - AGNocerina 0:1

5e minuut.
Panucia speelt de bal door. Bohórquez speelt de bal door. Tuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianza onderschept slim de pass. Brianza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Bohórquez passt de bal zonder na te denken. Prisecari geeft een hoge lob. Tuus heeft problemen om de bal te vangen. Brianza is nu in balbezit. Brianza schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bledig verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubiak met een sublieme pass. Tolotti is nu in balbezit. Tolotti draait met de bal, schiet en ... Colmenares probeert de bal aan de voet te houden. Zlatanovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Brianza is nu in balbezit. Colmenares rent richting de bal. Brianza onderschept slim de pass. Brianza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 69%, AGNocerina 31%.
Dybala - AGNocerina 0:1

47e minuut.
Tuus met een sublieme pass. Jakubiak is nu in balbezit. Jakubiak geeft een lange en hoge pass. Brianza is nu in balbezit. Brianza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bohórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohórquez probeert naar een medespeler te passen. Brianza is nu in balbezit. Brianza haalt uit met een fantastische trap. Colmenares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Inworp. Fernández Pino komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Brianza passt de bal met de wreef. Tolotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolotti met een sublieme pass. Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuus heeft problemen om de bal te vangen. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli haalt uit met een fantastische trap. Zlatanovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - AGNocerina 0:2

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carlucci komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Tolotti is nu in balbezit. Tolotti geeft de bal voor. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli schiet op doel. Zlatanovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - AGNocerina 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 71%, AGNocerina 29%.
Dybala - AGNocerina 0:3