Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Team FC Dukla
Normal Tactiek A1
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 37.1
weak Schieten formidable
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Perillo met een sublieme pass. Inworp. Gaboardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beltramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Salaris rent richting de bal. Salaris passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Curatolo de bal. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dukla 0:1

12e minuut.
Ariotti is nu in balbezit. Ombrellaio is nu in balbezit. Ariotti is nu in balbezit. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Ombrellaio de bal. Ariotti rent richting de bal. Perillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariotti onderschept slim de pass. Ariotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dukla 0:2

21e minuut.
Klungelig pakt Dedde de bal. Benigno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curatolo. Benigno raakt geblesseerd tijdens het duel. Benigno met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zazzara geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sacerdoti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beltramini heeft problemen om de bal te vangen. Beltramini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Curatolo onderschept slim de pass. Benigno is nu in balbezit. Benigno probeert naar een medespeler te passen. Beltramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dedde met een sublieme pass. Sacerdoti rent richting de bal. Sacerdoti passt de bal in één keer door. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dukla 0:3

29e minuut.
Inworp. Gaboardi met een snelle inworp. Dedde probeert naar een medespeler te passen. Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Asnaghi rent richting de bal. Asnaghi geeft een lange en hoge pass. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dukla 0:4

35e minuut.
Ombrellaio rent richting de bal. Battilana geeft een hoge lob. Ariotti met een sublieme pass. Sacerdoti rent richting de bal. Sacerdoti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sacerdoti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dedde met een sublieme pass. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zazzara heeft problemen om de bal te vangen. Ariotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariotti geeft een hoge lob. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. Muschitiello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Nascimbeni verovert de bal door een tackle van achteren. Nascimbeni passt de bal met de wreef. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio schiet op doel. Perillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dukla 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Team FC 71%, Dukla 29%.
New Team FC - Dukla 0:5

59e minuut.
Salaris probeert de bal met de borst te controleren. Gaboardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaboardi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ombrellaio de bal. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gaboardi probeert naar een medespeler te passen. Benigno bereikt de bal nog maar net als eerste. Benigno passt de bal in één keer door. Beltramini rent richting de bal. Beltramini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dukla 0:6

71e minuut.
Ombrellaio verovert de bal door een tackle van achteren. Ombrellaio passt de bal in één keer door. Beltramini rent richting de bal. Beltramini schiet op doel. Muschitiello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dukla 0:7

77e minuut.
Curatolo rent richting de bal. Dedde verovert de bal door een tackle van achteren. Dedde met een sublieme pass. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Sacerdoti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beltramini is nu in balbezit. Beltramini schiet op doel. Muschitiello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Dukla 0:8

88e minuut.
Ombrellaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Perillo onderschept slim de pass. Perillo met een sublieme pass. Ariotti rent richting de bal. Ariotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ariotti passt de bal zonder na te denken. Beltramini is nu in balbezit. Curatolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Curatolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Team FC 61%, Dukla 39%.
New Team FC - Dukla 0:8