Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AzzurriDreamTeam Donmimmo team
352 STRETTO Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 18.8
solide Schieten slecht
solide Passen hopeloos
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Carciola is nu in balbezit. Carciola probeert naar een medespeler te passen. Temesi rent richting de bal. Temesi draait met de bal, schiet en ... Occhino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Roani rent richting de bal. Carciola onderschept slim de pass. Carciola passt de bal in één keer door. Temesi rent richting de bal. Temesi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Temesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dogon rent richting de bal. Dogon geeft een lange en hoge pass. Procaccio rent richting de bal. Procaccio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Occhino met een harde bal richting middenveld. Rubio kopt de bal weg. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Donmimmo team 1:0

16e minuut.
Antoniazzo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crea met een snelle inworp. Temesi is nu in balbezit. Temesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Linz rent richting de bal. Dogon rent richting de bal. Wilga geeft een lange en hoge pass. Procaccio rent richting de bal. Procaccio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Temesi rent richting de bal. Temesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Donmimmo team 2:0

21e minuut.
Dogon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga passt de bal zonder na te denken. Procaccio rent richting de bal. Procaccio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Carciola met een sublieme pass. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi passt de bal in één keer door. Procaccio is nu in balbezit. Procaccio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wilga is nu in balbezit. Francioli begaat een overtreding. Wilga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dogon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Temesi rent richting de bal. Temesi draait met de bal, schiet en ... Occhino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ghilardi onderschept slim de pass. Ghilardi geeft een lange en hoge pass. Procaccio controleert de bal met de borst. Procaccio haalt uit met een fantastische trap. Occhino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Temesi is nu in balbezit. Temesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Donmimmo team 3:0

38e minuut.
Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio met een sublieme pass. Wilga speelt de bal door. Klungelig pakt Procaccio de bal. Procaccio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wilga heeft problemen om de bal te vangen. Wilga passt de bal in één keer door. Procaccio is nu in balbezit. Procaccio draait met de bal, schiet en ... Occhino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Donmimmo team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 29%, Donmimmo team 71%.
AzzurriDreamTeam - Donmimmo team 4:0

46e minuut.
Linz speelt de bal door. Bastoni is nu in balbezit. Bastoni speelt de bal door. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Franciosi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Procaccio de bal onder controle te krijgen. Dogon kopt de bal weg. Procaccio heeft problemen om de bal te vangen. Procaccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Crea de bal. Crea geeft de bal voor. Klungelig pakt Bastoni de bal. Procaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Procaccio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Delponte kopt de bal weg. Carciola rent richting de bal. Carciola met een sublieme pass. Procaccio rent richting de bal. Procaccio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Rubio probeert de bal aan de voet te houden. Temesi is nu in balbezit. Roani speelt de bal door. Crea is nu in balbezit. Crea haalt uit met een fantastische trap. Occhino bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Franciosi de bal onder controle te krijgen. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Roani speelt de bal door. Dogon geeft de bal voor. Procaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Procaccio haalt uit met een fantastische trap. Occhino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Donmimmo team 5:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dogon probeert de bal met de borst te controleren. Dogon geeft een hoge lob. Procaccio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dogon met de inworp. Wilga is nu in balbezit. Wilga geeft een lange en hoge pass. Crea is nu in balbezit. Crea geeft een lange en hoge pass. Occhino bokst de bal weg.

66e minuut.
Dogon passt de bal zonder na te denken. Wilga met een sublieme pass. Daar is Procaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Procaccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Donmimmo team 6:0

69e minuut.
Crea geeft de bal voor. Wilga kopt de bal weg. Daar is Temesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carciola bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciola probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Donmimmo team 7:0

78e minuut.
Wilga rent richting de bal. Procaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga is nu in balbezit. Procaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Procaccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Donmimmo team 8:0

80e minuut.
Wilga kopt de bal weg. Bastoni rent richting de bal. Procaccio onderschept slim de pass. Daar is Procaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Procaccio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Antoniazzo geeft de bal voor. Rubio is nu in balbezit. Rubio passt de bal in één keer door. Temesi is nu in balbezit. Temesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Carciola verovert de bal door een tackle van achteren. Carciola passt de bal met de wreef. Temesi rent richting de bal. Temesi haalt uit met een fantastische trap. Occhino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AzzurriDreamTeam - Donmimmo team 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AzzurriDreamTeam 17%, Donmimmo team 83%.
AzzurriDreamTeam - Donmimmo team 9:0