Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaserSquad Anime Uwu
run run baby Tactiek 433
35% Balbezit 65%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.6 gemiddelde waardering 38.7
matig Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Daar is Bus`ko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitkavets is nu in balbezit. Mitkavets passt de bal zonder na te denken. Timoteo Rabico is nu in balbezit. Timoteo Rabico draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bandarevich met een sublieme pass. Simos rent richting de bal. Simos probeert naar een medespeler te passen. Kazura rent richting de bal. Kazura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Timoteo Rabico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramut met een sublieme pass. Ekmekçi is nu in balbezit. Monich is nu in balbezit. Monich geeft een lange en hoge pass. Telles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arpuhovich springt en kopt de bal. Telles bokst de bal weg. Arpuhovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpuhovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaserSquad - Anime Uwu 0:1

17e minuut.
Monich passt de bal zonder na te denken. Ramut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ragnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpuhovich is nu in balbezit. Arpuhovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaserSquad - Anime Uwu 0:2

23e minuut.
Blatun bereikt de bal nog maar net als eerste. Blatun geeft de bal voor. Natskovich heeft problemen om de bal te vangen. Arpuhovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpuhovich schiet op doel. Telles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Timoteo Rabico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harbar komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Saputa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blatun met een snelle inworp. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Monich heeft problemen om de bal te vangen. Monich speelt de bal door. Balyka rent richting de bal. Monich rent richting de bal. Monich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Kohan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaserSquad 55%, Anime Uwu 45%.
LaserSquad - Anime Uwu 0:2

46e minuut.
Natskovich maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Labatsevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbar draait met de bal, schiet en ... Silanau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaserSquad - Anime Uwu 1:2

48e minuut.
Monich geeft een lange en hoge pass. Kohan kopt de bal weg. Daar is Płonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragnarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Monich speelt de bal door. Klungelig pakt Ekmekçi de bal. Balyka rent richting de bal. Ekmekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Harbar kopt de bal weg. Blatun bereikt de bal nog maar net als eerste. Simos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blatun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Blatun kan niet meer verder spelen. Peteghem komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ramut met een sublieme pass. Monich bereikt de bal nog maar net als eerste. Monich met een sublieme pass. Klungelig pakt Ragnarsson de bal. Ragnarsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaserSquad 65%, Anime Uwu 35%.
LaserSquad - Anime Uwu 1:2