Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Manchester United Proleter T.
1 taktika Tactiek a
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 65.5
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. van der Sar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saarenkivi rent richting de bal. Saarenkivi draait met de bal, schiet en ... Ein bokst de bal weg.

6e minuut.
Darmanović speelt de bal door. Saarenkivi rent richting de bal. Saarenkivi geeft de bal voor. Čtvrtníček is nu in balbezit. Čtvrtníček haalt uit met een fantastische trap. Ein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Piechowicz de bal onder controle te krijgen. van der Sar bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Sar met een sublieme pass. Saarenkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkivi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ein trapt de bal weg. Rejtan controleert de bal met de borst. Rejtan speelt de bal door. Tábori rent richting de bal. Tábori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Rúnarsson kopt de bal weg. Petković speelt de bal door. Tábori probeert naar een medespeler te passen. Brożyna is nu in balbezit. Brożyna draait met de bal, schiet en ... Đolić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Vlieberghe rent richting de bal. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbo begaat een overtreding. Petković raakt geblesseerd tijdens het duel. Petković wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hörburger kopt de bal weg. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rúnarsson. Tábori raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tábori kan niet meer verder spelen. Jordamović komt het veld opgelopen. Rejtan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brożyna krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - Proleter T. 0:1

26e minuut.
Rejtan passt de bal in één keer door. Jordamović rent richting de bal. Jordamović passt de bal zonder na te denken. Brożyna is nu in balbezit. Brożyna draait met de bal, schiet en ... Đolić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Darmanović probeert naar een medespeler te passen. Telyčėnas rent richting de bal. Telyčėnas passt de bal met de wreef. Saarenkivi is nu in balbezit. Saarenkivi haalt uit met een fantastische trap. Ein bokst de bal weg. Paal! Antonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Manchester United - Proleter T. 1:1

37e minuut.
Saarenkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serdaris. Saarenkivi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van der Sar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hörburger kopt de bal weg. Telyčėnas rent richting de bal. Telyčėnas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Brożyna is nu in balbezit. Jordamović rent richting de bal. Jordamović passt de bal zonder na te denken. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Serdaris is nu in balbezit. Telyčėnas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piechowicz. Piechowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Manchester United 51%, Proleter T. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Manchester United - Proleter T. 1:1

55e minuut.
Darmanović kopt de bal weg. Serdaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkivi onderschept slim de pass. Saarenkivi schiet op doel. Ein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Manchester United - Proleter T. 2:1

57e minuut.
Antonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörburger onderschept slim de pass. Čtvrtníček verovert de bal door een tackle van achteren. Čtvrtníček geeft een lange en hoge pass. Saarenkivi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rejtan passt de bal zonder na te denken. Brożyna rent richting de bal. Petković rent richting de bal. Petković schiet op doel. Đolić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Manchester United - Proleter T. 2:2

68e minuut.
Saarenkivi is nu in balbezit. Saarenkivi passt de bal zonder na te denken. Cecelea is nu in balbezit. Antonić onderschept slim de pass. Antonić haalt uit met een fantastische trap. Ein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Vlieberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vlieberghe passt de bal in één keer door. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan met een sublieme pass. Petković rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hörburger met een sublieme pass. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan passt de bal met de wreef. Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożyna schiet op doel. Đolić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Manchester United 48%, Proleter T. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Manchester United - Proleter T. 2:2