Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Dolina cupova
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28017
Zeljeznicar C.F. Bosniacum Lilium F.C.
KUP 4-4-2 Tactiek Dum dum
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
67 gemiddelde waardering 62.2
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


5e minuut.
Atlagić geeft een hoge lob. Najman rent richting de bal. Najman passt de bal zonder na te denken. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeljeznicar C.F. - Bosniacum Lilium F.C. 1:0

10e minuut.
Atlagić verovert de bal door een tackle van achteren. Atlagić passt de bal zonder na te denken. Brezović met een sublieme pass. Bihorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Najman neemt de hoekschop. Petev springt en kopt de bal. Mineiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeljeznicar C.F. - Bosniacum Lilium F.C. 2:0

14e minuut.
Buitenspel voor Românaş. Goede buitenspelval van de verdediging. Hovsepyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Troisio kan de bal niet met de borst controleren. Najman rent richting de bal. Lenkei is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Traversa is nu in balbezit. Traversa passt de bal met de wreef. Hovsepyan is nu in balbezit. Românaş onderschept slim de pass. Românaş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Troisio heeft problemen om de bal te vangen. Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman speelt de bal door. Petev rent richting de bal. Petev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kozalak passt de bal zonder na te denken. Bihorac is nu in balbezit. Tordai bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev verovert de bal door een tackle van achteren. Petev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Eremia verovert de bal door een tackle van achteren. Eremia speelt de bal door. Pawlusiak is nu in balbezit. Pawlusiak schiet op doel. Şahinbay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeljeznicar C.F. - Bosniacum Lilium F.C. 2:1

40e minuut.
Inworp. Traversa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijal rent richting de bal. Mijal geeft een hoge lob. Românaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Şahinbay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Atlagić de bal onder controle te krijgen. Inworp. Traversa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawlusiak is nu in balbezit. Pawlusiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeljeznicar C.F. 48%, Bosniacum Lilium F.C. 52%.
Zeljeznicar C.F. - Bosniacum Lilium F.C. 2:1

46e minuut.
Românaş passt de bal in één keer door. Eremia geeft een lange en hoge pass. Hovsepyan is nu in balbezit. Pawlusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlusiak schiet op doel. Şahinbay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Românaş controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hovsepyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Najman is nu in balbezit. Najman geeft de bal voor. Ekmekçioğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Troisio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Najman met een snelle inworp. Brezović geeft een hoge lob. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeljeznicar C.F. - Bosniacum Lilium F.C. 3:1

61e minuut.
Atlagić geeft een lange en hoge pass. Eremia kopt de bal weg. Traversa probeert de bal met de borst te controleren. Românaş is nu in balbezit. Românaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pawlusiak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kozalak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Najman kopt de bal weg. Ekmekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mineiro trapt de bal weg. Traversa heeft problemen om de bal te vangen. Brezović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Traversa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Brezović probeert naar een medespeler te passen. Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman passt de bal zonder na te denken. Ekmekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu schiet op doel. Mineiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Bihorac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hercegovac geeft de bal voor. Najman kopt de bal weg. Daar is Ekmekçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. Mineiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeljeznicar C.F. - Bosniacum Lilium F.C. 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeljeznicar C.F. 47%, Bosniacum Lilium F.C. 53%.
Zeljeznicar C.F. - Bosniacum Lilium F.C. 4:1