Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: ŠRC Erar
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10884
MNK Bubamara Cazin FC VRATNIK
finale kupa Tactiek NOVA
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Bisaz met een sublieme pass. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee passt de bal in één keer door. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov draait met de bal, schiet en ... Tokaç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lojudice is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cassai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz onderschept slim de pass. Bisaz geeft de bal voor. Lojudice rent richting de bal. Lojudice draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Batz kopt de bal weg. Bisaz rent richting de bal. Bisaz passt de bal met de wreef. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice draait met de bal, schiet en ... Tokaç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steinitz met een sublieme pass. Husita heeft problemen om de bal te vangen. Husita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bisaz met een sublieme pass. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice draait met de bal, schiet en ... Tokaç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Lodyga is nu in balbezit. Lodyga passt de bal met de wreef. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Tatara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MNK Bubamara Cazin - FC VRATNIK 1:0

34e minuut.
Rajnerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajnerman geeft de bal voor. Səfixanov probeert de bal aan de voet te houden. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Husita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Batz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batz passt de bal met de wreef. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov schiet op doel. Tokaç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MNK Bubamara Cazin - FC VRATNIK 1:1

42e minuut.
Szluga geeft een hoge lob. Lodyga is nu in balbezit. van Male tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lodyga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lodyga kan niet meer verder spelen. Oczko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MNK Bubamara Cazin 53%, FC VRATNIK 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MNK Bubamara Cazin - FC VRATNIK 1:1

46e minuut.
Murańka geeft de bal voor. Inworp. Cassai met de inworp. Hrabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
van Male kopt de bal weg. Səfixanov probeert de bal met de borst te controleren. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Tieles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laraignee geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Batz is nu in balbezit. Husita verovert de bal door een tackle van achteren. Husita probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Tatara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Husita probeert de bal aan de voet te houden. Steinitz rent richting de bal. Steinitz passt de bal met de wreef. Daar is Husita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husita draait met de bal, schiet en ... Tatara bokst de bal weg.

61e minuut.
Oczko heeft problemen om de bal te vangen. Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee passt de bal zonder na te denken. Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Murańka is nu in balbezit. Murańka passt de bal in één keer door. Batz speelt de bal door. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lojudice is nu in balbezit. Steinitz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lojudice is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov schiet op doel. Tokaç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tieles is nu in balbezit. Səfixanov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szluga. Szluga krijgt een gele kaart. Səfixanov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Səfixanov kan niet meer verder spelen. Tido komt het veld opgelopen. Batz met een snel genomen vrije trap. Tokaç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tieles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MNK Bubamara Cazin - FC VRATNIK 1:2

85e minuut.
Bisaz is nu in balbezit. Inworp. Bisaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batz is nu in balbezit. Batz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MNK Bubamara Cazin 57%, FC VRATNIK 43%.
MNK Bubamara Cazin - FC VRATNIK 1:2