Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruža Sudbine ФК Челинац
442 Tactiek ifconfig
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 37.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen very good
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Ronkowski rent richting de bal. Ronkowski speelt de bal door. Koljivrat met een sublieme pass. Daar is Wodecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodecki schiet op doel. Vrankić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruža Sudbine - ФК Челинац 0:1

6e minuut.
Sibinčić heeft problemen om de bal te vangen. Sibinčić passt de bal met de wreef. Stajić rent richting de bal. Stajić haalt uit met een fantastische trap. Bućan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruža Sudbine - ФК Челинац 0:2

6e minuut.
Jakubović heeft problemen om de bal te vangen. Rebac probeert naar een medespeler te passen. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruža Sudbine - ФК Челинац 0:3

9e minuut.
Koljivrat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sibinčić is nu in balbezit. Sibinčić passt de bal in één keer door. Stajić rent richting de bal. Stajić draait met de bal, schiet en ... Vrankić bokst de bal weg.

15e minuut.
Koljivrat rent richting de bal. Koljivrat geeft een hoge lob. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Barraco kopt de bal weg. Klungelig pakt Stajić de bal. Stajić met een sublieme pass. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Koljivrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljivrat passt de bal in één keer door. Sibinčić rent richting de bal. Sibinčić schiet op doel. Wodecki springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ruža Sudbine - ФК Челинац 0:4

31e minuut.
Koljivrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljivrat passt de bal in één keer door. Sibinčić is nu in balbezit. Sibinčić haalt uit met een fantastische trap. Vrankić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruža Sudbine - ФК Челинац 0:5

33e minuut.
Koljivrat speelt de bal door. Sibinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibinčić passt de bal met de wreef. Stajić rent richting de bal. Stajić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sibinčić schiet op doel. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bešlagić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wodecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Wodecki neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ruža Sudbine - ФК Челинац 0:6

41e minuut.
Heljo rent richting de bal. Stajić onderschept slim de pass. Stajić met een sublieme pass. Daar is Wodecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sibinčić probeert de bal aan de voet te houden. Barraco is nu in balbezit. Barraco passt de bal met de wreef. Sibinčić rent richting de bal. Sibinčić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruža Sudbine 92%, ФК Челинац 8%.
Ruža Sudbine - ФК Челинац 0:6

50e minuut.
Wodecki rent richting de bal. Wodecki met een sublieme pass. Kaunić rent richting de bal. Kaunić geeft een hoge lob. Sibinčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ronkowski is nu in balbezit. Inworp. Ronkowski met een snelle inworp. Kaunić rent richting de bal. Kaunić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vrankić trapt de bal weg. Stajić kopt de bal weg. Klungelig pakt Ćetković de bal. Sibinčić onderschept slim de pass. Sibinčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Heljo rent richting de bal. Koljivrat onderschept slim de pass. Koljivrat passt de bal zonder na te denken. Sibinčić is nu in balbezit. Sibinčić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruža Sudbine - ФК Челинац 0:7

61e minuut.
Stajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibinčić is nu in balbezit. Sibinčić speelt de bal door. Wodecki rent richting de bal. Wodecki draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Rodin met een snelle inworp. Ronkowski is nu in balbezit. Jakubović verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vrankić met een harde bal richting middenveld. Koljivrat speelt de bal door. Daar is Sibinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibinčić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bućan met een sublieme pass. Daar is Sibinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćetković is nu in balbezit. Sibinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Sibinčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruža Sudbine 74%, ФК Челинац 26%.
Ruža Sudbine - ФК Челинац 0:7