Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pijani Pekar AC Farmaceut
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lingo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bujak komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Žiganto geeft een lange en hoge pass. Daar is Ćirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicković is nu in balbezit. Čabrić verovert de bal door een tackle van achteren. Čabrić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Neganović met een sublieme pass. Čabrić rent richting de bal. Čabrić passt de bal met de wreef. Bujak is nu in balbezit. Bujak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Batić met de inworp. Čabrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bujak de bal. Bujak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zećo geeft een hoge lob. Uščuplić kopt de bal weg. Daar is Bujak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rečica de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bejdić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijani Pekar 43%, AC Farmaceut 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pijani Pekar - AC Farmaceut 0:0

49e minuut.
Tomović passt de bal zonder na te denken. Karaklajić rent richting de bal. Vicković rent richting de bal. Vicković draait met de bal, schiet en ... Bucalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pijani Pekar - AC Farmaceut 0:1

51e minuut.
Karaklajić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirović onderschept slim de pass. Ćirović geeft de bal voor. Vicković rent richting de bal. Vicković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pejičić kopt de bal weg. Ćirović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Granov bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrić onderschept slim de pass. Čabrić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pijani Pekar 45%, AC Farmaceut 55%.
Pijani Pekar - AC Farmaceut 0:1