Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Ljiljan ONK Pravnik
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Ališić verovert de bal door een tackle van achteren. Ališić geeft de bal voor. Stanišljević kopt de bal weg. Isabegović is nu in balbezit. Isabegović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Redžić kopt de bal weg. Nikšić kan de bal niet met de borst controleren. Stanišljević geeft een lange en hoge pass. Redžić rent richting de bal. Redžić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mekiš is nu in balbezit. Mucović onderschept slim de pass. Mucović passt de bal met de wreef. Redžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Redžić schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mekiš rent richting de bal. Mucović onderschept slim de pass. Mucović probeert naar een medespeler te passen. Isabegović is nu in balbezit. Isabegović haalt uit met een fantastische trap. Ahel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Avdukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redžić rent richting de bal. Škuletić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Škuletić krijgt een gele kaart. Redžić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Isabegović neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljan - ONK Pravnik 0:1

34e minuut.
Kuzman heeft problemen om de bal te vangen. Zrenjanin verovert de bal door een tackle van achteren. Mucović is nu in balbezit. Tuđman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuđman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Palaverić geeft de bal voor. Kuzman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbir. Barbir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Ljiljan 55%, ONK Pravnik 45%.
Fk Ljiljan - ONK Pravnik 0:1

49e minuut.
Daar is Stanišljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekiš onderschept slim de pass. Mekiš geeft een hoge lob. Nikšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikšić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mucović rent richting de bal. Tuđman onderschept slim de pass. Tuđman speelt de bal door. Kuzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Škuletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucović is nu in balbezit. Škuletić onderschept slim de pass. Škuletić geeft een lange en hoge pass. Kuzman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ribarić probeert naar een medespeler te passen. Mekiš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isabegović. Isabegović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Ljiljan 35%, ONK Pravnik 65%.
Fk Ljiljan - ONK Pravnik 0:1