Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crveni Šumari Zeljeznicar iz Metropole
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Masović met een sublieme pass. Pjano rent richting de bal. Pjano speelt de bal door. Ruljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruljić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hibović kopt de bal weg. Burina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biskup. Biskup krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Purić geeft een lange en hoge pass. Mrdić rent richting de bal. Mrdić speelt de bal door. Ruljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Šumari - Zeljeznicar iz Metropole 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveni Šumari 60%, Zeljeznicar iz Metropole 40%.
Crveni Šumari - Zeljeznicar iz Metropole 1:0

52e minuut.
Rismondo passt de bal zonder na te denken. Pjano rent richting de bal. Revnošek begaat een overtreding. Pjano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruljić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Šumari - Zeljeznicar iz Metropole 2:0

60e minuut.
Mrdić rent richting de bal. Tanović onderschept slim de pass. Tanović met een sublieme pass. Ruljić is nu in balbezit. Ruljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Šumari - Zeljeznicar iz Metropole 3:0

71e minuut.
Esmić probeert naar een medespeler te passen. Ruljić is nu in balbezit. Pjano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruljić is nu in balbezit. Ruljić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Šumari - Zeljeznicar iz Metropole 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveni Šumari 52%, Zeljeznicar iz Metropole 48%.
Crveni Šumari - Zeljeznicar iz Metropole 4:0