Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:20
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.05
  • Stadion: Bosnjaci Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2706
Bosnjaci OFK Lavovi
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Delibašić speelt de bal door. Klimović probeert naar een medespeler te passen. Baltić rent richting de bal. Baltić schiet op doel. Bisić kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Šabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabić geeft een lange en hoge pass. Lapčić probeert naar een medespeler te passen. Kalezić rent richting de bal. Kalezić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosnjaci - OFK Lavovi 0:1

12e minuut.
Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Logara verovert de bal door een tackle van achteren. Grujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grujičić geeft een lange en hoge pass. Klimović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bosnjaci - OFK Lavovi 1:1

43e minuut.
Delibašić geeft een lange en hoge pass. Bisić speelt de bal door. Makarević heeft problemen om de bal te vangen. Kitić rent richting de bal. Kitić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnjaci 38%, OFK Lavovi 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosnjaci - OFK Lavovi 1:1

48e minuut.
Đorić met de inworp. Delibašić rent richting de bal. Pramenko begaat een overtreding. Pramenko krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Mumović kopt de bal weg. Logara is nu in balbezit. Logara passt de bal in één keer door. Kitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klimović passt de bal in één keer door. Delibašić is nu in balbezit. Delibašić geeft een hoge lob. Kitić rent richting de bal. Kitić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bavrk probeert de bal aan de voet te houden. Baltić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bavrk. Bavrk krijgt een gele kaart. Baltić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delibašić komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mumović probeert naar een medespeler te passen. Makarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Makarević geeft de bal voor. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić schiet op doel. Rasavac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mugoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugoša geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lapčić geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosnjaci 35%, OFK Lavovi 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosnjaci - OFK Lavovi 1:1