Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcFunnyGuys FC Crișul
523 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Baltă geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tilincă de bal onder controle te krijgen. Butuşan is nu in balbezit. Olteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olteanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Prunea rent richting de bal. Prunea speelt de bal door. Bendea rent richting de bal. Bendea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcFunnyGuys - FC Crișul 1:0

15e minuut.
Dodrescu geeft een lange en hoge pass. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu met een sublieme pass. Bendea is nu in balbezit. Bendea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Butuşan rent richting de bal. Butuşan passt de bal met de wreef. Stângă is nu in balbezit. Olteanu onderschept slim de pass. Olteanu schiet op doel. Gherghel bokst de bal weg.

25e minuut.
Ştefan rent richting de bal. Ştefan passt de bal met de wreef. Dodrescu speelt de bal door. Klungelig pakt Bendea de bal. Bendea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Stângă is nu in balbezit. Niculescu onderschept slim de pass. Niculescu passt de bal zonder na te denken. Bendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcFunnyGuys - FC Crișul 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcFunnyGuys 40%, FC Crișul 60%.
FcFunnyGuys - FC Crișul 2:0

49e minuut.
Ciripoi verovert de bal door een tackle van achteren. Ciripoi passt de bal in één keer door. Prunea is nu in balbezit. Bendea rent richting de bal. Bendea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcFunnyGuys - FC Crișul 3:0

57e minuut.
Butuşan onderschept slim de pass. Butuşan probeert naar een medespeler te passen. Stângă rent richting de bal. Olteanu onderschept slim de pass. Olteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tilincă is nu in balbezit. Butuşan onderschept slim de pass. Dodrescu rent richting de bal. Butuşan verovert de bal door een tackle van achteren. Butuşan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcFunnyGuys 46%, FC Crișul 54%.
FcFunnyGuys - FC Crișul 3:0