Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Cocoline Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2722
Cocoline FERENCVAROS TC
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Marina is nu in balbezit. Moraru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marina. Marina krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Klungelig pakt Dragu de bal. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău speelt de bal door. Chipciu rent richting de bal. Chipciu schiet op doel. Bochinsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocoline - FERENCVAROS TC 0:1

3e minuut.
Moraru heeft problemen om de bal te vangen. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu verovert de bal door een tackle van achteren. Chipciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică geeft de bal voor. Marina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu draait met de bal, schiet en ... Bochinsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dumitrache geeft de bal voor. Inworp. Soare met een snelle inworp. Săpunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Săpunaru schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Klungelig pakt Bratu de bal. Ţiclău speelt de bal door. Gherghina rent richting de bal. Moraru onderschept slim de pass. Moraru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Săpunaru geeft de bal voor. Sabău heeft problemen om de bal te vangen. Moraru rent richting de bal. Moraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cocoline - FERENCVAROS TC 1:1

29e minuut.
Chipciu speelt de bal door. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu rent richting de bal. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Săpunaru passt de bal in één keer door. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare passt de bal zonder na te denken. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocoline 54%, FERENCVAROS TC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cocoline - FERENCVAROS TC 1:1

62e minuut.
Săpunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina is nu in balbezit. Săpunaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Săpunaru krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Săpunaru rent richting de bal. Postelnicu onderschept slim de pass. Postelnicu geeft een lange en hoge pass. Marina kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bratu rent richting de bal. Raţă begaat een overtreding. Bratu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bratu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chipciu kopt de bal weg. Bochinsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Gherghina is nu in balbezit. Săpunaru onderschept slim de pass. Gherghina is nu in balbezit. Moraru onderschept slim de pass. Moraru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Moraru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tache komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocoline 55%, FERENCVAROS TC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cocoline - FERENCVAROS TC 1:1