Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S. Alba Iulia FC ARSENAL 1991
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Topan verovert de bal door een tackle van achteren. Topan met een sublieme pass. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Gâlceavă bokst de bal weg. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - FC ARSENAL 1991 0:1

27e minuut.
Topan onderschept slim de pass. Topan speelt de bal door. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. Gâlceavă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - FC ARSENAL 1991 0:2

33e minuut.
Dumitraşcu passt de bal met de wreef. Călugăru is nu in balbezit. Topan begaat een overtreding. Topan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. Alba Iulia 54%, FC ARSENAL 1991 46%.
C.S. Alba Iulia - FC ARSENAL 1991 0:2

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Dumitraşcu de bal onder controle te krijgen. David is nu in balbezit. Dumitraşcu met een sublieme pass. Mirică rent richting de bal. Mirică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
David bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş is nu in balbezit. David schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. David is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ovedenie. Opriş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Opriş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. Alba Iulia 68%, FC ARSENAL 1991 32%.
C.S. Alba Iulia - FC ARSENAL 1991 0:2