Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stiinta-Oltenia Chelsea Bacau
oltenia Tactiek 442
36% Balbezit 64%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 53.8
average Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen formidable


5e minuut.
Bobik is nu in balbezit. Bobik geeft een hoge lob. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - Chelsea Bacau 0:1

7e minuut.
Bobik geeft een hoge lob. Maracanã is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deane neemt de hoekschop. Micu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Deane probeert naar een medespeler te passen. Micu met een sublieme pass. Bobik rent richting de bal. Bobik draait met de bal, schiet en ... Krušper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - Chelsea Bacau 0:2

24e minuut.
Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã passt de bal zonder na te denken. Deane bereikt de bal nog maar net als eerste. Deane geeft een hoge lob. Kurzak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - Chelsea Bacau 0:3

31e minuut.
Maus geeft een lange en hoge pass. Gaspar is nu in balbezit. Costescu is nu in balbezit. Veiksmonis onderschept slim de pass. Veiksmonis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pulver is nu in balbezit. Pulver geeft een hoge lob. Dobrin rent richting de bal. Sonntag onderschept slim de pass. Sonntag speelt de bal door. Ursuţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 65%, Chelsea Bacau 35%.
Stiinta-Oltenia - Chelsea Bacau 0:3

49e minuut.
Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin geeft een hoge lob. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã schiet op doel. Krušper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - Chelsea Bacau 0:4

51e minuut.
Maracanã probeert naar een medespeler te passen. Bobik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobik speelt de bal door. Kurzak rent richting de bal. Kurzak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sonntag onderschept slim de pass. Veiksmonis heeft problemen om de bal te vangen. Veiksmonis passt de bal in één keer door. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. Ursuţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Niţu geeft de bal voor. Gwiazdowski is nu in balbezit. Bobik verovert de bal door een tackle van achteren. Bobik geeft de bal voor. Maracanã krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin geeft een hoge lob. Ramelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã schiet op doel. Krušper bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - Chelsea Bacau 0:5

77e minuut.
Maracanã kopt de bal weg. Kurzak is nu in balbezit. Kurzak passt de bal met de wreef. Bobik rent richting de bal. Bobik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 57%, Chelsea Bacau 43%.
Stiinta-Oltenia - Chelsea Bacau 0:5