Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Onesti Fulgerului
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan onderschept slim de pass. Cazan geeft de bal voor. Burduşel rent richting de bal. Burduşel haalt uit met een fantastische trap. Bărnuţiu bokst de bal weg.

5e minuut.
Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu onderschept slim de pass. Pitrescu geeft een hoge lob. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Sterescu bokst de bal weg.

16e minuut.
Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac verovert de bal door een tackle van achteren. Coinac speelt de bal door. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Miu verovert de bal door een tackle van achteren. Miu geeft een hoge lob. Bărzoi rent richting de bal. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Onesti - Fulgerului 0:1

25e minuut.
Pitrescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coinac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coinac probeert naar een medespeler te passen. Greuceanu is nu in balbezit. Greuceanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bărzoi met een snelle inworp. Cazan probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Burduşel de bal. Burduşel haalt uit met een fantastische trap. Bărnuţiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Onesti 52%, Fulgerului 48%.
FC Viitorul Onesti - Fulgerului 0:1

50e minuut.
Bărzoi met een sublieme pass. Miu is nu in balbezit. Burduşel onderschept slim de pass. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cincă onderschept slim de pass. Cincă probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Miu passt de bal met de wreef. Daar is Cazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazan geeft de bal voor. Burduşel probeert de bal met de borst te controleren. Burduşel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu passt de bal in één keer door. Diaconu is nu in balbezit. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă onderschept slim de pass. Cincă met een sublieme pass. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cincă is nu in balbezit. Coinac rent richting de bal. Coinac met een sublieme pass. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu is nu in balbezit. Met opzet legt Turcu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Turcu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Cârstoiu heeft problemen om de bal te vangen. Diaconu is nu in balbezit. Horovăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horovăţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Onesti - Fulgerului 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Onesti 54%, Fulgerului 46%.
FC Viitorul Onesti - Fulgerului 0:2