Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fulgerului Real Johici
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Doeltrap. Petcu met een harde bal richting middenveld. Ovidiu kopt de bal weg. Grigor kan de bal niet met de borst controleren. Grigor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vălăhuţă geeft een hoge lob. Inworp. Greuceanu met de inworp. Coinac is nu in balbezit. Coinac geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Secară trapt de bal weg. Eftene kopt de bal weg. Mecu controleert de bal met de borst. Coinac rent richting de bal. Coinac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulgerului 36%, Real Johici 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fulgerului - Real Johici 0:0

49e minuut.
Miu is nu in balbezit. Ovidiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ovidiu passt de bal in één keer door. Grigor rent richting de bal. Grigor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerului - Real Johici 0:1

51e minuut.
Ovidiu verovert de bal door een tackle van achteren. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ovidiu zijn tegenspeler op de grond. Ovidiu krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Mecu onderschept slim de pass. Mecu geeft een lange en hoge pass. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ovidiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerului - Real Johici 0:2

57e minuut.
Daar is Coinac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovidiu onderschept slim de pass. Ovidiu passt de bal met de wreef. Grigor rent richting de bal. Grigor schiet op doel. Bărnuţiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Miu onderschept slim de pass. Miu met een sublieme pass. Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor haalt uit met een fantastische trap. Bărnuţiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerului - Real Johici 0:3

86e minuut.
Coinac onderschept slim de pass. Coinac passt de bal in één keer door. Vălăhuţă is nu in balbezit. Horovăţ onderschept slim de pass. Horovăţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerului - Real Johici 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulgerului 48%, Real Johici 52%.
Fulgerului - Real Johici 1:3