Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: Turda FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2802
Turda FC Bukcharesti Forza
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Stufosu met een sublieme pass. Românaş heeft problemen om de bal te vangen. Ianculescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ianculescu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ianculescu geeft een hoge lob. Dobranschi met een sublieme pass. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş draait met de bal, schiet en ... Băboiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Titirică is nu in balbezit. Stufosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică verovert de bal door een tackle van achteren. Titirică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lăcătuş rent richting de bal. Dobranschi verovert de bal door een tackle van achteren. Dobranschi speelt de bal door. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Bălţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manolescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Românaş krijgt zijn hoofd ertegen. Oprea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ianculescu is nu in balbezit. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi probeert naar een medespeler te passen. Românaş is nu in balbezit. Românaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu verovert de bal door een tackle van achteren. Stufosu met een sublieme pass. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turda FC - Bukcharesti Forza 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turda FC 44%, Bukcharesti Forza 56%.
Turda FC - Bukcharesti Forza 1:0

53e minuut.
Gânsac rent richting de bal. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Titirică de bal. Titirică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dobranschi probeert naar een medespeler te passen. Manolescu is nu in balbezit. Manolescu geeft een lange en hoge pass. Românaş rent richting de bal. Românaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gânsac rent richting de bal. Ianculescu rent richting de bal. Gânsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gânsac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turda FC - Bukcharesti Forza 1:1

85e minuut.
Gherea geeft een lange en hoge pass. Lăcătuş is nu in balbezit. Titirică is nu in balbezit. Titirică draait met de bal, schiet en ... Băboiescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turda FC - Bukcharesti Forza 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turda FC 34%, Bukcharesti Forza 66%.
Turda FC - Bukcharesti Forza 2:1