Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.009
  • Stadion: Axelia Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2797
Axelia FC JULIANO
343 Tactiek Sweep
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu speelt de bal door. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axelia - FC JULIANO 1:0

11e minuut.
Predoiu rent richting de bal. Predoiu passt de bal met de wreef. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş draait met de bal, schiet en ... Caraiman bokst de bal weg.

18e minuut.
Obeadă probeert naar een medespeler te passen. Predoiu rent richting de bal. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Obeadă probeert de bal aan de voet te houden. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu begaat een overtreding. Predoiu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Daar is Onofraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu geeft een lange en hoge pass. Rotaru rent richting de bal. Rotaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Anghel speelt de bal door. Turcu heeft problemen om de bal te vangen. Turcu passt de bal zonder na te denken. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene geeft een hoge lob. Spitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lăscărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turcu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciortea. Ciortea krijgt een gele kaart. Turcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anghel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spitz bokst de bal weg. Turcu rent richting de bal. Turcu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Axelia - FC JULIANO 1:1

26e minuut.
Daar is Drăguş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel rent richting de bal. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş speelt de bal door. Spitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axelia 52%, FC JULIANO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Axelia - FC JULIANO 1:1

48e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Peţeanu probeert naar een medespeler te passen. Onofraş rent richting de bal. Onofraş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Axelia - FC JULIANO 1:2

71e minuut.
Caraiman trapt de bal weg. Ene rent richting de bal. Ene passt de bal in één keer door. Turcu rent richting de bal. Turcu haalt uit met een fantastische trap. Spitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Marcu rent richting de bal. Predoiu is nu in balbezit. Marcu begaat een overtreding. Predoiu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Predoiu kan niet meer verder spelen. Preoteasa komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Anghel is nu in balbezit. Ene rent richting de bal. Ene speelt de bal door. Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu haalt uit met een fantastische trap. Spitz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axelia 46%, FC JULIANO 54%.
Axelia - FC JULIANO 1:2