Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ursuleții INTER falticeni
Normal Tactiek men
34% Balbezit 66%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 41.6
poor Schieten incredible
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Bertarelli speelt de bal door. Vohryzek probeert naar een medespeler te passen. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel. Serbanescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:1

5e minuut.
Vohryzek probeert naar een medespeler te passen. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea passt de bal in één keer door. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel. Serbanescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:2

9e minuut.
Belea passt de bal in één keer door. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caloghiru de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:3

12e minuut.
Bertarelli rent richting de bal. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã passt de bal met de wreef. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:4

14e minuut.
Lamka passt de bal met de wreef. Bertarelli is nu in balbezit. Bertarelli passt de bal in één keer door. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:5

22e minuut.
Doroftei probeert naar een medespeler te passen. Gherase is nu in balbezit. Dragomirescu is nu in balbezit. Gherase verovert de bal door een tackle van achteren. Gherase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:6

25e minuut.
Gherase probeert naar een medespeler te passen. Vohryzek met een sublieme pass. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:7

28e minuut.
Belea passt de bal met de wreef. Gherase rent richting de bal. Gherase passt de bal zonder na te denken. Buleatã rent richting de bal. Buleatã schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Clondescu is nu in balbezit. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Doroftei is nu in balbezit. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:8

39e minuut.
Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică probeert naar een medespeler te passen. Velciu is nu in balbezit. Gherase onderschept slim de pass. Gherase schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Urzică probeert de bal aan de voet te houden. Bertarelli met een sublieme pass. Daar is Gherase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherase schiet op doel. Velciu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:9

44e minuut.
Dinu rent richting de bal. Dinu geeft de bal voor. Dragomirescu is nu in balbezit. Gherase verovert de bal door een tackle van achteren. Gherase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ursuleții 67%, INTER falticeni 33%.
Ursuleții - INTER falticeni 0:10

47e minuut.
Buleatã speelt de bal door. Belea heeft problemen om de bal te vangen. Doroftei probeert naar een medespeler te passen. Belea rent richting de bal. Belea schiet op doel. Serbanescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belea rent richting de bal. Belea geeft de bal voor. Serbanescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:11

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţânţar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea onderschept slim de pass. Belea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Vohryzek speelt de bal door. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã onderschept slim de pass. Buleatã schiet op doel. Belea probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gherase de bal. Gherase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:12

62e minuut.
Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã passt de bal met de wreef. Belea rent richting de bal. Belea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lamka passt de bal in één keer door. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu probeert naar een medespeler te passen. Gherase rent richting de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lamka onderschept slim de pass. Lamka probeert naar een medespeler te passen. Buleatã rent richting de bal. Buleatã draait met de bal, schiet en ... Serbanescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:13

69e minuut.
Barosanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherase is nu in balbezit. Gherase draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Vohryzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vohryzek probeert naar een medespeler te passen. Bertarelli met een sublieme pass. Belea is nu in balbezit. Belea schiet op doel. Serbanescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:14

76e minuut.
Gherase is nu in balbezit. Vohryzek heeft problemen om de bal te vangen. Vohryzek probeert naar een medespeler te passen. Gherase rent richting de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lamka passt de bal zonder na te denken. Bertarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea rent richting de bal. Belea haalt uit met een fantastische trap. Serbanescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:15

83e minuut.
Kłopot kopt de bal weg. Bertarelli controleert de bal met de borst. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu rent richting de bal. Barosanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dragomirescu geeft een hoge lob. Inworp. Vohryzek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherase rent richting de bal. Gherase geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Codrescu met een sublieme pass. Pielecha probeert naar een medespeler te passen. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohryzek geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serbanescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka passt de bal zonder na te denken. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. Serbanescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ursuleții - INTER falticeni 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ursuleții 73%, INTER falticeni 27%.
Ursuleții - INTER falticeni 0:16