Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Argeș Unirea Bratesti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Dobrea controleert de bal met de borst. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu passt de bal zonder na te denken. Răscanu is nu in balbezit. Răscanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Argeș - Unirea Bratesti 1:0

10e minuut.
Macek is nu in balbezit. Macek geeft de bal voor. Pantea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Prunea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Dobrea is nu in balbezit. Dobrea geeft een lange en hoge pass. Nănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
State verovert de bal door een tackle van achteren. State probeert naar een medespeler te passen. Răscanu rent richting de bal. Răscanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ploeşteanu passt de bal zonder na te denken. Răscanu rent richting de bal. Răscanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ploeşteanu rent richting de bal. Răscanu is nu in balbezit. Ploeşteanu rent richting de bal. Răscanu rent richting de bal. Răscanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ilovici met de inworp. Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Hagi geeft de bal voor. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea met een sublieme pass. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răscanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Argeș - Unirea Bratesti 2:0

44e minuut.
Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchiţă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciuchiţă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Argeș 41%, Unirea Bratesti 59%.
F.C. Argeș - Unirea Bratesti 2:0

55e minuut.
Ilovici geeft de bal voor. Inworp. Bucelea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Georgescu is nu in balbezit. Mârzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Mârzoi passt de bal in één keer door. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ilovici is nu in balbezit. Ilovici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ploeşteanu de bal. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Cârstea passt de bal met de wreef. Opriţa rent richting de bal. Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Mârzoi rent richting de bal. Mârzoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Corpodean met een sublieme pass. Klungelig pakt Bucelea de bal. Met opzet legt Ilovici zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ilovici moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ilovici schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bucelea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Argeș 41%, Unirea Bratesti 59%.
F.C. Argeș - Unirea Bratesti 2:0