Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZARANDU CRISCIOR Fc Vulturi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Grozăvescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nicodin de bal onder controle te krijgen. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Ristoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Banciu de bal. Nicodin verovert de bal door een tackle van achteren. Nicodin geeft een lange en hoge pass. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Condruţ geeft de bal voor. Banciu heeft problemen om de bal te vangen. Nicodin begaat een overtreding. Banciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rovine wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bunoaica rent richting de bal. Trâmbiţaş onderschept slim de pass. Trâmbiţaş passt de bal met de wreef. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ivansuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Condruţ geeft een hoge lob. Daar is Nicodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel. Ristoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Fc Vulturi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARANDU CRISCIOR 58%, Fc Vulturi 42%.
ZARANDU CRISCIOR - Fc Vulturi 0:1

50e minuut.
Condruţ is nu in balbezit. Condruţ passt de bal met de wreef. Sava is nu in balbezit. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Negoescu is nu in balbezit. Cioropina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negoescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Negoescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bălăcescu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Condruţ met een sublieme pass. Negoescu is nu in balbezit. Rovine verovert de bal door een tackle van achteren. Rovine schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sava de bal onder controle te krijgen. Ristoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Nicodin rent richting de bal. Nicodin speelt de bal door. Bălăcescu is nu in balbezit. Trică rent richting de bal. Trică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZARANDU CRISCIOR - Fc Vulturi 1:1

82e minuut.
Deacon geeft een hoge lob. Nicodin geeft de bal voor. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trică onderschept slim de pass. Trică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rovine rent richting de bal. Rovine passt de bal in één keer door. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Ristoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZARANDU CRISCIOR - Fc Vulturi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZARANDU CRISCIOR 48%, Fc Vulturi 52%.
ZARANDU CRISCIOR - Fc Vulturi 1:2