Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Botoșani 1945 pitangeles
4-1-3-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
10% Spel op eigen helft 90%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 18.2
formidabel Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Mazurowski heeft problemen om de bal te vangen. Mazurowski passt de bal zonder na te denken. Lăpădat rent richting de bal. Zaldua is nu in balbezit. Zaldua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 1:0

8e minuut.
Arismendi neemt de hoekschop. Lăpădat heeft problemen om de bal te vangen. Zaldua is nu in balbezit. Zaldua schiet op doel. Bujor probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tararache is nu in balbezit. Tararache geeft een lange en hoge pass. Alexandru kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazurowski de bal. Mazurowski haalt uit met een fantastische trap. Chiva bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Mihali rent richting de bal. Matušek onderschept slim de pass. Matušek met een sublieme pass. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... Chiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Matušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Matušek met een sublieme pass. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 2:0

18e minuut.
Chiacu geeft de bal voor. Minh Hòa kopt de bal weg. Klungelig pakt Tolomac de bal. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 3:0

23e minuut.
Glavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavan probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat probeert naar een medespeler te passen. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bujor kopt de bal weg. Klungelig pakt Minh Hòa de bal. Minh Hòa probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zaldua rent richting de bal. Zaldua speelt de bal door. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat schiet op doel. Chiva probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Glavan geeft een hoge lob. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi speelt de bal door. Zaldua is nu in balbezit. Zaldua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 4:0

35e minuut.
Boonkasemsanti passt de bal in één keer door. Lăpădat is nu in balbezit. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpădat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dorobanţu kopt de bal weg. Pálfalvi speelt de bal door. Arismendi geeft een lange en hoge pass. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mazurowski onderschept slim de pass. Mazurowski geeft een lange en hoge pass. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat schiet op doel. Chiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 5:0

40e minuut.
Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurowski onderschept slim de pass. Mazurowski passt de bal met de wreef. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua passt de bal zonder na te denken. Chiva bokst de bal weg. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 6:0

43e minuut.
Matušek verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat probeert naar een medespeler te passen. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Botoșani 1945 13%, pitangeles 87%.
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 7:0

47e minuut.
Chiacu geeft de bal voor. Alexandru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazurowski rent richting de bal. Mazurowski geeft de bal voor. Lăpădat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 8:0

49e minuut.
Klungelig pakt Mazurowski de bal. Mazurowski met een sublieme pass. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat schiet op doel. Chiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 9:0

51e minuut.
Ligota geeft de bal voor. Lăpădat heeft problemen om de bal te vangen. Zaldua is nu in balbezit. Zaldua schiet op doel. Chiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 10:0

54e minuut.
Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat passt de bal zonder na te denken. Bujor rent richting de bal. Zaldua is nu in balbezit. Zaldua haalt uit met een fantastische trap. Chiva bokst de bal weg.

57e minuut.
Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurowski geeft de bal voor. Davidovici heeft problemen om de bal te vangen. Arismendi geeft de bal voor. Chiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaldua is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 11:0

58e minuut.
Dorobanţu probeert naar een medespeler te passen. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldua schiet op doel. Chiva bokst de bal weg.

60e minuut.
Mazurowski geeft een lange en hoge pass. Tararache heeft problemen om de bal te vangen. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... Chiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 12:0

61e minuut.
Matušek geeft een hoge lob. Daar is Chiacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua draait met de bal, schiet en ... Chiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 13:0

63e minuut.
Tolomac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurowski met een snelle inworp. Matušek geeft een lange en hoge pass. Arismendi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Arismendi passt de bal zonder na te denken. Mazurowski probeert naar een medespeler te passen. Ligota speelt de bal door. Zaldua heeft problemen om de bal te vangen. Zaldua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Chiva trapt de bal weg van het doel. Minh Hòa kopt de bal weg. Davidovici rent richting de bal. Arismendi verovert de bal door een tackle van achteren. Arismendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 14:0

72e minuut.
Mazurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurowski geeft een hoge lob. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap. Chiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 15:0

76e minuut.
Alexandru rent richting de bal. Glavan onderschept slim de pass. Glavan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Matušek de bal. Matušek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap. Chiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 16:0

78e minuut.
Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi passt de bal met de wreef. Lăpădat controleert de bal met de borst. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap. Chiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tararache de bal onder controle te krijgen. Zaldua rent richting de bal. Zaldua schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Glavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavan geeft een hoge lob. Lăpădat controleert de bal met de borst. Zaldua rent richting de bal. Zaldua draait met de bal, schiet en ... Chiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Klungelig pakt Mazurowski de bal. Mazurowski geeft een hoge lob. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat schiet op doel. Tararache probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaldua is nu in balbezit. Zaldua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 17:0

86e minuut.
Mazurowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihali de bal. Matušek probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 18:0

89e minuut.
Davidovici met een sublieme pass. Daar is Gogoncea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi geeft een lange en hoge pass. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Botoșani 1945 6%, pitangeles 94%.
F.C. Botoșani 1945 - pitangeles 18:0