Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: Sargetia
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10241
Sarmizegetusa Regia F.C. Botoșani 1945
In stil italian Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen good


8e minuut.
Boonkasemsanti geeft de bal voor. Rozenblat rent richting de bal. Glavan verovert de bal door een tackle van achteren. Glavan speelt de bal door. Minh Hòa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bojin rent richting de bal. Lăpădat onderschept slim de pass. Davies is nu in balbezit. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bunghez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua draait met de bal, schiet en ... Breahna bokst de bal weg.

32e minuut.
Mazurowski geeft de bal voor. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Podstawek rent richting de bal. Podstawek geeft de bal voor. Cărăruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărăruş haalt uit met een fantastische trap. Petry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - F.C. Botoșani 1945 1:0

36e minuut.
Cărăruş onderschept slim de pass. Rozenblat is nu in balbezit. Cărăruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărăruş haalt uit met een fantastische trap. Petry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - F.C. Botoșani 1945 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmizegetusa Regia 72%, F.C. Botoșani 1945 28%.
Sarmizegetusa Regia - F.C. Botoșani 1945 2:0

49e minuut.
Arismendi rent richting de bal. Sa`adon onderschept slim de pass. Sa`adon geeft een hoge lob. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Glavan onderschept slim de pass. Glavan geeft de bal voor. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap. Breahna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - F.C. Botoșani 1945 2:1

59e minuut.
Mazurowski geeft een lange en hoge pass. Sa`adon is nu in balbezit. Lăpădat verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpădat schiet op doel. Breahna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sarmizegetusa Regia - F.C. Botoșani 1945 2:2

60e minuut.
Naguisa met een sublieme pass. Cărăruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cărăruş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cărăruş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bunghez. Lăpădat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Minh Hòa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bunghez verovert de bal door een tackle van achteren. Matušek verovert de bal door een tackle van achteren. Matušek passt de bal met de wreef. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap. Petry bokst de bal weg. Rozenblat is nu in balbezit. Rozenblat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - F.C. Botoșani 1945 3:2

78e minuut.
Douis geeft de bal voor. Minh Hòa geeft de bal voor. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sarmizegetusa Regia - F.C. Botoșani 1945 3:3

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boonkasemsanti met een snelle inworp. Arismendi rent richting de bal. Arismendi geeft een hoge lob. Mazurowski geeft de bal voor. Breahna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmizegetusa Regia - F.C. Botoșani 1945 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmizegetusa Regia 64%, F.C. Botoșani 1945 36%.
Sarmizegetusa Regia - F.C. Botoșani 1945 3:4