Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dinamo Salajan Domnesti United
NC Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
84% Spel op eigen helft 16%
5 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Mărăşescu trapt de bal weg. Movilescu kopt de bal weg. Solomovici rent richting de bal. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zicu onderschept slim de pass. Zicu passt de bal met de wreef. Solomovici rent richting de bal. Solomovici schiet op doel. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - Domnesti United 0:1

12e minuut.
Dimofte passt de bal in één keer door. Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu met een sublieme pass. Movilescu rent richting de bal. Movilescu schiet op doel. Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bolognesi geeft een hoge lob. Coroianu rent richting de bal. Coroianu speelt de bal door. Solomovici heeft problemen om de bal te vangen. Solomovici haalt uit met een fantastische trap. Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solomovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - Domnesti United 0:2

19e minuut.
Piłkarski speelt de bal door. Proca speelt de bal door. Füst heeft problemen om de bal te vangen. Solomovici rent richting de bal. Solomovici draait met de bal, schiet en ... Adorno bokst de bal weg. Proca is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu passt de bal met de wreef. Solomovici rent richting de bal. Solomovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu speelt de bal door. Klungelig pakt Solomovici de bal. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - Domnesti United 0:3

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coroianu neemt de hoekschop. Daar is Postoacă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu haalt uit met een fantastische trap. Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mărăşescu met een sublieme pass. Zicu kopt de bal weg. Solomovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomovici haalt uit met een fantastische trap. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - Domnesti United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dinamo Salajan 82%, Domnesti United 18%.
Fc Dinamo Salajan - Domnesti United 0:4

51e minuut.
Coroianu controleert de bal met de borst. Zicu rent richting de bal. Zicu passt de bal met de wreef. Movilescu rent richting de bal. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Dimofte rent richting de bal. Paal! Dimofte draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - Domnesti United 1:4

55e minuut.
Zicu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimofte met de inworp. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu draait met de bal, schiet en ... Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solomovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - Domnesti United 1:5

59e minuut.
Ardelean passt de bal in één keer door. Solomovici speelt de bal door. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ... Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Coroianu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Movilescu kopt de bal weg. Postoacă rent richting de bal. Postoacă draait met de bal, schiet en ... Adorno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - Domnesti United 1:6

64e minuut.
Sârbulescu passt de bal in één keer door. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă met een sublieme pass. Solomovici is nu in balbezit. Solomovici haalt uit met een fantastische trap. Adorno bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zicu rent richting de bal. Zicu passt de bal met de wreef. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszlényi verovert de bal door een tackle van achteren. Meszlényi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Coroianu met de inworp. Zicu rent richting de bal. Zicu speelt de bal door. Solomovici is nu in balbezit. Solomovici haalt uit met een fantastische trap. Adorno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Zicu rent richting de bal. Zicu passt de bal zonder na te denken. Solomovici rent richting de bal. Solomovici draait met de bal, schiet en ... Adorno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - Domnesti United 1:7

76e minuut.
Adorno trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coroianu met een snelle inworp. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Coroianu met de inworp. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu met een sublieme pass. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - Domnesti United 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dinamo Salajan 86%, Domnesti United 14%.
Fc Dinamo Salajan - Domnesti United 1:8