Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RaulRamon CF RomerOne
florin2 Tactiek ro
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 46.6
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


12e minuut.
Li onderschept slim de pass. Li passt de bal in één keer door. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasar haalt uit met een fantastische trap. Štěpaník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - CF RomerOne 0:1

15e minuut.
Li heeft problemen om de bal te vangen. Li passt de bal met de wreef. Lasar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasar draait met de bal, schiet en ... Štěpaník maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - CF RomerOne 0:2

18e minuut.
van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele met een sublieme pass. Yaluff is nu in balbezit. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Spizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
van de Kasteele kopt de bal weg. Petrecca met een sublieme pass. Daar is Mateescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangaré rent richting de bal. Pangaré geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pangaré met een sublieme pass. Yaluff rent richting de bal. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff verovert de bal door een tackle van achteren. Yaluff schiet op doel. Spizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pangaré heeft problemen om de bal te vangen. Pangaré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - CF RomerOne 1:2

41e minuut.
Li probeert naar een medespeler te passen. Madziar rent richting de bal. Klekowski rent richting de bal. Madziar onderschept slim de pass. Madziar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mateescu geeft een hoge lob. Lasar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - CF RomerOne 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 56%, CF RomerOne 44%.
FC RaulRamon - CF RomerOne 1:3

47e minuut.
Pangaré rent richting de bal. Petrecca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pangaré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pangaré zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Spizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Yaluff passt de bal in één keer door. Pangaré is nu in balbezit. van de Kasteele rent richting de bal. Pangaré rent richting de bal. Pangaré draait met de bal, schiet en ... Spizzi bokst de bal weg.

54e minuut.
Kánoší rent richting de bal. Kánoší passt de bal in één keer door. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré onderschept slim de pass. Pangaré schiet op doel. Spizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bede geeft een hoge lob. Madziar rent richting de bal. Madziar met een sublieme pass. Daar is Li, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Li haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mikó is nu in balbezit. Mikó met een sublieme pass. Li is nu in balbezit. Li schiet op doel. Štěpaník probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Petrecca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ickert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bede geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kánoší met een snelle inworp. Bede speelt de bal door. van de Kasteele geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Klungelig pakt Pangaré de bal. Pangaré speelt de bal door. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - CF RomerOne 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 54%, CF RomerOne 46%.
FC RaulRamon - CF RomerOne 2:3