Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Breisach Fc Blazers City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten average
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Vlada passt de bal met de wreef. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan passt de bal zonder na te denken. Nopcea is nu in balbezit. Nopcea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Nopcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu geeft de bal voor. Airinei springt en kopt de bal. Pîrvulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Breisach - Fc Blazers City 1:0

4e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Ninoiu is nu in balbezit. Sucigan rent richting de bal. Sucigan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vâlcu geeft de bal voor. Andronic kopt de bal weg. Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. Tere is nu in balbezit. Tere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Boţan probeert naar een medespeler te passen. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlada is nu in balbezit. Tere verovert de bal door een tackle van achteren. Tere schiet op doel. Antipa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Biaram passt de bal zonder na te denken. Nopcea is nu in balbezit. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopcea onderschept slim de pass. Nopcea geeft een lange en hoge pass. Pîrvulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Biaram rent richting de bal. Met opzet legt Airinei zijn tegenspeler op de grond. Biaram is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Apostu met een snel genomen vrije trap. Tere bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tere verovert de bal door een tackle van achteren. Tere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antipa met een sublieme pass. Boţan kopt de bal weg. Vlada speelt de bal door. Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Airinei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Airinei rent richting de bal. Airinei schiet op doel. Pîrvulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Breisach - Fc Blazers City 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Breisach 40%, Fc Blazers City 60%.
FC Breisach - Fc Blazers City 2:0

57e minuut.
Inworp. Andronic met een snelle inworp. Lixăndroiu is nu in balbezit. Lixăndroiu geeft een lange en hoge pass. Airinei springt en kopt de bal. Pîrvulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciocan trapt de bal weg. Lixandru kopt de bal weg. Daar is Tere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Nopcea probeert de bal met de borst te controleren. Nopcea geeft de bal voor. Daar is Vâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Breisach 40%, Fc Blazers City 60%.
FC Breisach - Fc Blazers City 2:0