Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCU Drobeta DinamoCj
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Madincea probeert naar een medespeler te passen. Fulga rent richting de bal. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Demirian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Martinovici is nu in balbezit. Madincea onderschept slim de pass. Madincea speelt de bal door. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel geeft een hoge lob. Vulpescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Doroftei onderschept slim de pass. Doroftei met een sublieme pass. Demirian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCU Drobeta - DinamoCj 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Drobeta 62%, DinamoCj 38%.
FCU Drobeta - DinamoCj 0:1

50e minuut.
Raţ kopt de bal weg. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel rent richting de bal. Pulpescu rent richting de bal. Pulpescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vulpescu trapt de bal weg van het doel. Magiun kopt de bal weg. Pulpescu is nu in balbezit. Pulpescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Căpraru geeft een lange en hoge pass. Doroftei rent richting de bal. Doroftei passt de bal met de wreef. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Madincea speelt de bal door. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac passt de bal in één keer door. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornel rent richting de bal. Strujac verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bradu de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCU Drobeta 54%, DinamoCj 46%.
FCU Drobeta - DinamoCj 0:1