Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gokzz FK Kırıkkale
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Suruç verovert de bal door een tackle van achteren. Vuslat met een sublieme pass. Sermetoğlu is nu in balbezit. Sermetoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Sermetoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Suruç bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkualan onderschept slim de pass. Utkualan passt de bal in één keer door. Keban rent richting de bal. Keban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Karabük geeft een hoge lob. Akkan controleert de bal met de borst. Sermetoğlu is nu in balbezit. Sermetoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sayar de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Karabük is nu in balbezit. Karabük passt de bal zonder na te denken. Amasya heeft problemen om de bal te vangen. Sermetoğlu is nu in balbezit. Sermetoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Vuslat kopt de bal weg. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sermetoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yumurtacı verovert de bal door een tackle van achteren. Çimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumurtacı begaat een overtreding. Yumurtacı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gokzz 41%, FK Kırıkkale 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gokzz - FK Kırıkkale 0:0

49e minuut.
Gürpınar heeft problemen om de bal te vangen. Toksözlü rent richting de bal. Gürpınar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toksözlü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Başkesen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
gokzz - FK Kırıkkale 1:0

49e minuut.
Vuslat rent richting de bal. Başkesen is nu in balbezit. Vuslat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vuslat krijgt een gele kaart. Başkesen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yumurtacı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karaosmanoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gokzz - FK Kırıkkale 2:0

66e minuut.
Ağızlı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toksözlü met de inworp. Başkesen is nu in balbezit. Başkesen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yumurtacı geeft een lange en hoge pass. Keban is nu in balbezit. Çimci onderschept slim de pass. Başkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkesen haalt uit met een fantastische trap. Karaosmanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Suruç verovert de bal door een tackle van achteren. Suruç geeft een hoge lob. Hiçyılmaz kopt de bal weg. Sermetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Haki passt de bal in één keer door. Suruç bereikt de bal nog maar net als eerste. Suruç passt de bal zonder na te denken. Karabük is nu in balbezit. Karabük geeft een lange en hoge pass. Hataylılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gokzz 35%, FK Kırıkkale 65%.
gokzz - FK Kırıkkale 2:0