Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENERBAHÇE 09 Teksas1963
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen average


2e minuut.
Demirezen met een sublieme pass. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu passt de bal in één keer door. Türksoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoyu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ataroğlu passt de bal in één keer door. Türksoyu is nu in balbezit. Türksoyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Özçelik is nu in balbezit. Tepebağlı is nu in balbezit. Tepebağlı probeert naar een medespeler te passen. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE 09 - Teksas1963 1:0

24e minuut.
Türksoyu met een sublieme pass. Klungelig pakt Aras de bal. Demirezen is nu in balbezit. Aras verovert de bal door een tackle van achteren. Aras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FENERBAHÇE 09 - Teksas1963 1:1

27e minuut.
Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE 09 - Teksas1963 2:1

38e minuut.
Ataroğlu is nu in balbezit. Karakoyunlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karakoyunlu speelt de bal door. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE 09 - Teksas1963 3:1

43e minuut.
Şakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirazcı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şakır. Şakır krijgt een gele kaart. Kirazcı raakt geblesseerd tijdens het duel. Yiğitoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Etken bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz onderschept slim de pass. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ... Çotanak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE 09 - Teksas1963 4:1

44e minuut.
Tepebağlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yiğitoğlu speelt de bal door. Karakoyunlu is nu in balbezit. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE 09 41%, Teksas1963 59%.
FENERBAHÇE 09 - Teksas1963 4:1

88e minuut.
Karakoyunlu rent richting de bal. Ayverdi begaat een overtreding. Karakoyunlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Demirezen met een snel genomen vrije trap. Güçkün heeft problemen om de bal te vangen. Nazyapmaz rent richting de bal. Nazyapmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE 09 - Teksas1963 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE 09 51%, Teksas1963 49%.
FENERBAHÇE 09 - Teksas1963 5:1