Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Protivnite Huligani Napolitano
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Dimov met de inworp. Nikolov controleert de bal met de borst. Kodzhabashev onderschept slim de pass. Velev rent richting de bal. Velev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Protivnite Huligani - Napolitano 0:1

28e minuut.
Klungelig pakt Abdulov de bal. Vulchinovski geeft een hoge lob. Svetoslavov kopt de bal weg. Kodzhabashev is nu in balbezit. Kodzhabashev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Molotov onderschept slim de pass. Velev verovert de bal door een tackle van achteren. Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velev rent richting de bal. Velev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Protivnite Huligani - Napolitano 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Protivnite Huligani 52%, Napolitano 48%.
Protivnite Huligani - Napolitano 0:2

47e minuut.
Stoychev speelt de bal door. Abdulov is nu in balbezit. Vulchinovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vulchinovski krijgt een gele kaart. Abdulov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Abdulov kan niet meer verder spelen. Vutkov komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Grozdanov geeft een hoge lob. Boshnakov kopt de bal weg. Stoychev heeft problemen om de bal te vangen. Stoychev geeft een hoge lob. Daar is Adrianov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Stoychev probeert naar een medespeler te passen. Minchev met een snel genomen vrije trap. Zagorov speelt de bal door. Klungelig pakt Kodzhabashev de bal. Velev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Molotov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoychev probeert naar een medespeler te passen. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kodzhabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodzhabashev passt de bal in één keer door. Svetoslavov rent richting de bal. Velev rent richting de bal. Velev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Botev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov verovert de bal door een tackle van achteren. Yonkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grozdanov de bal. Milev probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Protivnite Huligani - Napolitano 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Protivnite Huligani 39%, Napolitano 61%.
Protivnite Huligani - Napolitano 1:2