Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Abovyan Erevan City
4 Tactiek 20-21
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
30.6 gemiddelde waardering 54.9
poor Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


2e minuut.
Pandunts heeft problemen om de bal te vangen. Vandenbroucke speelt de bal door. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Erevan City 0:1

6e minuut.
González heeft problemen om de bal te vangen. González probeert naar een medespeler te passen. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Erevan City 0:2

6e minuut.
Smbatyan probeert naar een medespeler te passen. Dourgaryan heeft problemen om de bal te vangen. Grigorian bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan onderschept slim de pass. Petrosyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Shageldyan met een snelle inworp. Herikyan probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Erevan City 0:3

19e minuut.
Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan schiet op doel. Azaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Erevan City 0:4

25e minuut.
Stănică geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Smbatyan stond buitenspel. Pandunts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. González is nu in balbezit. González schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mokatsi heeft problemen om de bal te vangen. Jaromin is nu in balbezit. Herikyan speelt de bal door. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Erevan City 0:5

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Tazariani de bal onder controle te krijgen. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan met een sublieme pass. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. Azaryan bokst de bal weg.

38e minuut.
Jaromin controleert de bal met de borst. Lusinyan rent richting de bal. Lusinyan probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mokatsi met een sublieme pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazariani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! González is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petrosyan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 60%, Erevan City 40%.
City Abovyan - Erevan City 0:5

50e minuut.
Pandunts speelt de bal door. Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazariani geeft een lange en hoge pass. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Azaryan bokst de bal weg. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. Azaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Inworp. Shageldyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herikyan probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. Azaryan bokst de bal weg. Tazariani heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Erevan City 0:6

67e minuut.
Tumanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrosyan geeft de bal voor. Herikyan speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Erevan City 0:7

72e minuut.
Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan speelt de bal door. Mokatsi speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigorian komt het veld opgelopen. Rong komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tazariani geeft de bal voor. Mokatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokatsi passt de bal in één keer door. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan draait met de bal, schiet en ... Azaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Rong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan verovert de bal door een tackle van achteren. Shageldyan passt de bal met de wreef. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Baveyan rent richting de bal. Baveyan geeft een lange en hoge pass. Pandunts kopt de bal weg. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dakessyan komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Smbatyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pandunts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Azaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - Erevan City 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 62%, Erevan City 38%.
City Abovyan - Erevan City 0:8