Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KILIKIA MIKA Cilicia
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 18.1
excellent Schieten poor
adequate Passen hopeless
average Verdedigen weak


1e minuut.
Kušek geeft de bal voor. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan passt de bal in één keer door. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 1:0

6e minuut.
Takvonyan is nu in balbezit. Piwko verovert de bal door een tackle van achteren. Piwko passt de bal in één keer door. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mkoyan geeft een lange en hoge pass. Ntentakis kopt de bal weg. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo geeft een hoge lob. Mkhitaryan kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mkoyan is nu in balbezit. Ramabaja verovert de bal door een tackle van achteren. Ramabaja geeft een lange en hoge pass. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Piwko passt de bal zonder na te denken. Darbinyan is nu in balbezit. Modigh verovert de bal door een tackle van achteren. Modigh geeft de bal voor. Ramabaja krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tankyan speelt de bal door. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo met een sublieme pass. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja haalt uit met een fantastische trap. Galstyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 2:0

32e minuut.
Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan passt de bal in één keer door. Minassyan heeft problemen om de bal te vangen. Ramabaja verovert de bal door een tackle van achteren. Ramabaja schiet op doel. Galstyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 3:0

33e minuut.
Mkhitaryan onderschept slim de pass. Piwko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ramabaja de bal. Ramabaja draait met de bal, schiet en ... Galstyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 4:0

39e minuut.
Mkoyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ntentakis de bal. Ntentakis passt de bal zonder na te denken. Modigh probeert naar een medespeler te passen. Ramabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Ramabaja rent richting de bal. Ramabaja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 5:0

41e minuut.
Izanyan kopt de bal weg. Seniw speelt de bal door. Mkhitaryan is nu in balbezit. Daar is Mkhitaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkhitaryan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Mkhitaryan rent richting de bal. Janibekyan is nu in balbezit. Mkhitaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkhitaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KILIKIA 20%, MIKA Cilicia 80%.
KILIKIA - MIKA Cilicia 6:0

46e minuut.
Piwko passt de bal in één keer door. Janibekyan is nu in balbezit. Mkhitaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkhitaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 7:0

50e minuut.
Chiape kopt de bal weg. Minassyan speelt de bal door. Chiape met een sublieme pass. Modigh is nu in balbezit. Modigh passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Janibekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramabaja rent richting de bal. Piwko met een sublieme pass. Mkhitaryan heeft problemen om de bal te vangen. Mkhitaryan schiet op doel. Galstyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Modigh is nu in balbezit. Modigh geeft de bal voor. Piwko kopt de bal weg. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mkoyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ramabaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Saribekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saribekyan met een sublieme pass. Bystrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Ramabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramabaja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Najder met een harde bal richting middenveld. Piwko rent richting de bal. Piwko passt de bal in één keer door. Modigh heeft problemen om de bal te vangen. Modigh geeft een lange en hoge pass. Galstyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramabaja rent richting de bal. Ramabaja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Galstyan trapt de bal weg van het doel. Piwko met een sublieme pass. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ... Galstyan bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galstyan trapt de bal weg. Chiape kopt de bal weg. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 8:0

81e minuut.
Chiape zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modigh is nu in balbezit. Modigh geeft een lange en hoge pass. Ramabaja maakt een snoekduik en kopt de bal. Galstyan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Ramabaja rent richting de bal. Ramabaja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Mkhitaryan de bal onder controle te krijgen. Ramabaja rent richting de bal. Ramabaja draait met de bal, schiet en ... Smbatyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KILIKIA 22%, MIKA Cilicia 78%.
KILIKIA - MIKA Cilicia 9:0