Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aetoi Patras AEK 2024
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Kontonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontonis geeft een hoge lob. Dekavallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioglou verovert de bal door een tackle van achteren. Stergioglou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stergioglou is nu in balbezit. Stergioglou draait met de bal, schiet en ... Dekavallas kan de bal niet met de borst controleren. Stergioglou verovert de bal door een tackle van achteren. Stergioglou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - AEK 2024 0:1

23e minuut.
Dekavallas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kallifronas komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Skalenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalenakis passt de bal met de wreef. Daar is Lyras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos rent richting de bal. Naintos draait met de bal, schiet en ... Mikelidis bokst de bal weg.

33e minuut.
Vragoteris met de inworp. Naintos rent richting de bal. Sapountzakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sapountzakis krijgt een gele kaart. Naintos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naintos neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Christidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapountzakis onderschept slim de pass. Sapountzakis met een sublieme pass. Dimitrakas is nu in balbezit. Dimitrakas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stergioglou springt en kopt de bal. Kapsis bokst de bal weg. Kallifronas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - AEK 2024 0:2

42e minuut.
Naintos verovert de bal door een tackle van achteren. Naintos met een sublieme pass. Klungelig pakt Lyras de bal. Lyras schiet op doel. Mikelidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - AEK 2024 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 50%, AEK 2024 50%.
Aetoi Patras - AEK 2024 1:2

60e minuut.
Tzanetopoulos onderschept slim de pass. Tzanetopoulos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bougaidis de bal. Dimitrakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrakas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tzanetopoulos met de inworp. Reboutsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reboutsikas geeft een lange en hoge pass. Stergioglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergioglou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lypiridis met een sublieme pass. Christidis rent richting de bal. Christidis passt de bal met de wreef. Dimitrakas rent richting de bal. Dimitrakas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sapountzakis draait met de bal, schiet en ... Zavoleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavoleas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kallifronas de bal. Zavoleas is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zavoleas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Papamarkos kopt de bal weg. Kontonis rent richting de bal. Kontonis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Karaliopoulos probeert naar een medespeler te passen. Gerogiannis is nu in balbezit. Kontonis begaat een overtreding. Kontonis krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kallifronas geeft de bal voor. Vragoteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanetopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tzanetopoulos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 67%, AEK 2024 33%.
Aetoi Patras - AEK 2024 1:2