Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogneni Tigri Kikolce Team
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Boseovski verovert de bal door een tackle van achteren. Trajanovski is nu in balbezit. Boseovski onderschept slim de pass. Boseovski draait met de bal, schiet en ... Kuslev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogneni Tigri - Kikolce Team 0:1

14e minuut.
Ognjanovski rent richting de bal. Jovevski rent richting de bal. Temelkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Ognjanovski rent richting de bal. Ognjanovski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jovčev heeft problemen om de bal te vangen. Sekulovski rent richting de bal. Sekulovski met een sublieme pass. Trajanov is nu in balbezit. Trajanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kanatlarovski kopt de bal weg. Jovevski is nu in balbezit. Ognjanovski rent richting de bal. Jovevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovevski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Jovčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekulovski passt de bal in één keer door. Trajanov rent richting de bal. Trajanov schiet op doel. Kuslev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Ognjanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Ognjanovski probeert naar een medespeler te passen. Madžovski rent richting de bal. Sekulovski verovert de bal door een tackle van achteren. Sekulovski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Markov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Temelkoski komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Sekulovski probeert naar een medespeler te passen. Trajanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitreski. Mitreski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogneni Tigri 53%, Kikolce Team 47%.
Ogneni Tigri - Kikolce Team 0:1

56e minuut.
Daar is Milošov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ognjanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Ognjanovski met een sublieme pass. Jovevski rent richting de bal. Jovevski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mitreski probeert de bal aan de voet te houden. Trajanovski speelt de bal door. Daar is Mitreski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boseovski is nu in balbezit. Boseovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Milošov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasevski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ognjanovski passt de bal met de wreef. Beleski met een sublieme pass. Madžovski is nu in balbezit. Madžovski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Beleski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tolevski zal de hoekschop nemen. Temelkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanovski is nu in balbezit. Ognjanovski draait met de bal, schiet en ... Manasiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogneni Tigri - Kikolce Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogneni Tigri 38%, Kikolce Team 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogneni Tigri - Kikolce Team 1:1