Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llops Adictes Helicòpters Baixabarrancs
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Homar met een harde bal richting middenveld. Grabiel kopt de bal weg. Sivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivera draait met de bal, schiet en ... Bonjorn bokst de bal weg.

8e minuut.
Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiel verovert de bal door een tackle van achteren. Agelet rent richting de bal. Grabiel rent richting de bal. Grabiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pou is nu in balbezit. Buixeda verovert de bal door een tackle van achteren. Buixeda passt de bal in één keer door. Grabiel rent richting de bal. Grabiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Buixeda de bal. Buixeda geeft de bal voor. Hernandes kopt de bal weg. Grabiel rent richting de bal. Grabiel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Escura is nu in balbezit. Escura passt de bal in één keer door. Cascudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivera onderschept slim de pass. Sivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Helicòpters Baixabarrancs 0:1

39e minuut.
Adella geeft de bal voor. Tubau bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubau speelt de bal door. Sivera is nu in balbezit. Sivera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Barberà rent richting de bal. Albós is nu in balbezit. Barberà onderschept slim de pass. Barberà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Llops Adictes - Helicòpters Baixabarrancs 1:1

45e minuut.
Sansa passt de bal met de wreef. Morató bereikt de bal nog maar net als eerste. Morató speelt de bal door. Barberà bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberà draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops Adictes 62%, Helicòpters Baixabarrancs 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Llops Adictes - Helicòpters Baixabarrancs 1:1

47e minuut.
Adella onderschept slim de pass. Barberà is nu in balbezit. Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansa haalt uit met een fantastische trap. Picasso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Helicòpters Baixabarrancs 2:1

58e minuut.
Daar is Agelet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabiel rent richting de bal. Grabiel met een sublieme pass. Sivera is nu in balbezit. Sivera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Adella bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas rent richting de bal. Freitas probeert naar een medespeler te passen. Barberà is nu in balbezit. Barberà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Buixeda is nu in balbezit. Sansa onderschept slim de pass. Adella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adella krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops Adictes 42%, Helicòpters Baixabarrancs 58%.
Llops Adictes - Helicòpters Baixabarrancs 2:1