Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:24
  • Competitiewedstrijd: Divizia A.01
  • Stadion: FC Codru Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2807
FC Codru `Laredonax` Ungheni
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Erdochescu onderschept slim de pass. Erdochescu probeert naar een medespeler te passen. Bot is nu in balbezit. Bot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Cobzac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arhirii. Cobzac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gheţilo met een snel genomen vrije trap. Blaje bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaje onderschept slim de pass. Blaje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Gheţilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheţilo kopt de bal weg. Gubarciuc is nu in balbezit. Burianu onderschept slim de pass. Burianu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bacu is nu in balbezit. Buhaniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Buhaniuc speelt de bal door. Blaje is nu in balbezit. Blaje draait met de bal, schiet en ... Ceauşev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gubarciuc rent richting de bal. Burianu onderschept slim de pass. Burianu probeert naar een medespeler te passen. Blaje bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Şpac geeft de bal voor. Leveneţ kopt de bal weg. Sturzu heeft problemen om de bal te vangen. Cobzac rent richting de bal. Cobzac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arhirii bereikt de bal nog maar net als eerste. Arhirii probeert naar een medespeler te passen. Bot is nu in balbezit. Bot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Codru - `Laredonax` Ungheni 1:0

44e minuut.
Bacu kopt de bal weg. Bot is nu in balbezit. Gheţilo rent richting de bal. Bot onderschept slim de pass. Bot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Codru 61%, `Laredonax` Ungheni 39%.
FC Codru - `Laredonax` Ungheni 1:0

49e minuut.
Arhirii bereikt de bal nog maar net als eerste. Arhirii passt de bal in één keer door. Chiricenco geeft de bal voor. Blaje is nu in balbezit. Blaje draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Şpac bereikt de bal nog maar net als eerste. Şpac geeft de bal voor. Antonenco controleert de bal met de borst. Blaje is nu in balbezit. Blaje draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arhirii kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiricenco de bal. Bot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot draait met de bal, schiet en ... Colibaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Codru - `Laredonax` Ungheni 2:0

69e minuut.
Buhaniuc passt de bal in één keer door. Burianu rent richting de bal. Burianu probeert naar een medespeler te passen. Blaje is nu in balbezit. Blaje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gheţilo geeft een lange en hoge pass. Gubarciuc is nu in balbezit. Gubarciuc geeft een lange en hoge pass. Buhaniuc is nu in balbezit. Buhaniuc geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Codru 54%, `Laredonax` Ungheni 46%.
FC Codru - `Laredonax` Ungheni 2:0