Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WARRIOR TEAM FC PIMBA`S F. C.
CAMPEONATO ISTMO Tactiek THE REVENAT
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.6 gemiddelde waardering 67
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Itzhaki geeft de bal voor. Larrazabal is nu in balbezit. Larrazabal geeft de bal voor. Morris met een sublieme pass. Itzhaki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Itzhaki verovert de bal door een tackle van achteren. Felcon speelt de bal door. Araúz is nu in balbezit. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Mon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 0:1

15e minuut.
Golijanin geeft een hoge lob. Araúz is nu in balbezit. Cimmarrusti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cimmarrusti krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Felcon is nu in balbezit. Felcon geeft de bal voor. Itzhaki kopt de bal weg. Araúz rent richting de bal. Araúz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Buitenspel voor Araúz. Goede buitenspelval van de verdediging. Gil neemt vlug de vrije trap. Larrazabal heeft problemen om de bal te vangen. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Golijanin heeft problemen om de bal te vangen. Golijanin geeft een lange en hoge pass. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde schiet op doel. Mon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 0:2

33e minuut.
Golijanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felcon probeert naar een medespeler te passen. Golijanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Golijanin geeft de bal voor. Itzhaki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 0:3

36e minuut.
Morris probeert naar een medespeler te passen. Itzhaki is nu in balbezit. Cimmarrusti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cimmarrusti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrazabal rent richting de bal. Vanoverschelde onderschept slim de pass. Vanoverschelde schiet op doel. Mon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mon trapt de bal weg. Larrazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrazabal passt de bal in één keer door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Arenas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera geeft een hoge lob. Itzhaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhaki schiet op doel. Mon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde schiet op doel. Mon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 53%, PIMBA`S F. C. 47%.
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 0:3

50e minuut.
Araúz haalt uit met een fantastische trap. Mon speelt de bal door. Klungelig pakt Apacz de bal. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buitenspel voor Itzhaki. Goede buitenspelval van de verdediging. Sorbian komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Morris met een sublieme pass. Felcon rent richting de bal. Felcon passt de bal zonder na te denken. Araúz is nu in balbezit. Araúz draait met de bal, schiet en ... Mon bokst de bal weg.

57e minuut.
Araúz rent richting de bal. Araúz passt de bal zonder na te denken. Itzhaki is nu in balbezit. Felcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Felcon haalt uit met een fantastische trap. Mon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Itzhaki is nu in balbezit. Itzhaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 0:4

64e minuut.
Vanoverschelde is nu in balbezit. Felcon rent richting de bal. Felcon passt de bal in één keer door. Araúz heeft problemen om de bal te vangen. Araúz draait met de bal, schiet en ... Mon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Sorbian geeft een hoge lob. Manik verovert de bal door een tackle van achteren. Itzhaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhaki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft de bal voor. Gil rent richting de bal. Vanoverschelde verovert de bal door een tackle van achteren. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ... Mon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Itzhaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Itzhaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 53%, PIMBA`S F. C. 47%.
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 0:5