Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kariobangi sharks FC Khemet
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Phiri kopt de bal weg. Klungelig pakt Otieno de bal. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku schiet op doel. Kimanthi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kariobangi sharks - FC Khemet 1:0

10e minuut.
Wairimu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Machuka de bal onder controle te krijgen. Shikuku speelt de bal door. Thuku rent richting de bal. Thuku haalt uit met een fantastische trap. Kimanthi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mitei bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya verovert de bal door een tackle van achteren. Masya probeert naar een medespeler te passen. Shah rent richting de bal. Shah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kariobangi sharks - FC Khemet 1:1

43e minuut.
Kahangi onderschept slim de pass. Kahangi probeert naar een medespeler te passen. Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuka is nu in balbezit. Machuka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kariobangi sharks 56%, FC Khemet 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kariobangi sharks - FC Khemet 1:1

52e minuut.
Phiri is nu in balbezit. Phiri geeft een hoge lob. Shah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shah haalt uit met een fantastische trap. Dulecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kariobangi sharks - FC Khemet 1:2

57e minuut.
Shikuku is nu in balbezit. Shikuku geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wairimu de bal onder controle te krijgen. Thuku rent richting de bal. Thuku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Akida probeert naar een medespeler te passen. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Barngetuny rent richting de bal. Thuku onderschept slim de pass. Thuku draait met de bal, schiet en ... Kimanthi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kariobangi sharks - FC Khemet 2:2

82e minuut.
Machuka is nu in balbezit. Barngetuny onderschept slim de pass. Barngetuny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shah de bal. Shah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kariobangi sharks 50%, FC Khemet 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kariobangi sharks - FC Khemet 2:2