Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Crows airenian fc
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Koimbori met een snelle inworp. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuko onderschept slim de pass. Ayuko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Keino rent richting de bal. Lusweti rent richting de bal. Angara begaat een overtreding. Angara krijgt een gele kaart. Lusweti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lusweti kan niet meer verder spelen. Macachia komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Koimbori geeft een hoge lob. Lelel speelt de bal door. Keino kopt de bal weg. Macachia rent richting de bal. Macachia schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tengelei trapt de bal weg van het doel. Ayuko kopt de bal weg. Klungelig pakt Adumbe de bal. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Angara kan de bal niet met de borst controleren. Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia draait met de bal, schiet en ... Tengelei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Crows - airenian fc 1:0

20e minuut.
Kimaiyo heeft problemen om de bal te vangen. Keino is nu in balbezit. Keino passt de bal met de wreef. Macachia is nu in balbezit. Macachia draait met de bal, schiet en ... Tengelei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Macachia onderschept slim de pass. Macachia met een sublieme pass. Osewe speelt de bal door. Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Keino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Ayuko probeert naar een medespeler te passen. Limo is nu in balbezit. Vader legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Limo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Limo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magic Crows - airenian fc 1:1

43e minuut.
Limo is nu in balbezit. Ayuko rent richting de bal. Limo is nu in balbezit. Limo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Crows - airenian fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Crows 47%, airenian fc 53%.
Magic Crows - airenian fc 1:2

68e minuut.
Ayuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo rent richting de bal. Keino rent richting de bal. Ayuko onderschept slim de pass. Ayuko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Crows - airenian fc 1:3

75e minuut.
Mbugua met een sublieme pass. Koimbori is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adumbe. Adumbe krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Koimbori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kimaiyo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kororia kopt de bal weg. Osewe probeert naar een medespeler te passen. Keino is nu in balbezit. Keino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Vader rent richting de bal. Ayuko rent richting de bal. Ayuko passt de bal in één keer door. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Crows 62%, airenian fc 38%.
Magic Crows - airenian fc 1:3