Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:23
  • Competitiewedstrijd: League 3.01
  • Stadion: weshfc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1262
weshfc kaula fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Wambugu onderschept slim de pass. Matiku is nu in balbezit. Matiku passt de bal met de wreef. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weshfc - kaula fc 0:1

7e minuut.
Nyabaro speelt de bal door. Lorupe rent richting de bal. Shah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shah krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Odumbe geeft een lange en hoge pass. Nyabaro heeft problemen om de bal te vangen. Mwachofi rent richting de bal. Mwachofi schiet op doel. Kimutai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
weshfc - kaula fc 0:2

19e minuut.
Omwayo met een snelle inworp. Ngetich heeft problemen om de bal te vangen. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku geeft de bal voor. Mwachofi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chipende verovert de bal door een tackle van achteren. Chipende geeft de bal voor. Matiku kopt de bal weg. Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wambugu passt de bal in één keer door. Lorupe controleert de bal met de borst. Nyaga rent richting de bal. Lorupe verovert de bal door een tackle van achteren. Lorupe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Matiku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lorupe rent richting de bal. Nyaga rent richting de bal. Lorupe onderschept slim de pass. Lorupe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ngetich geeft een hoge lob. Maruti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wambugu. Wambugu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyabaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chelanga geeft een hoge lob. Muliro heeft problemen om de bal te vangen. Maruti is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weshfc 54%, kaula fc 46%.
weshfc - kaula fc 0:2

49e minuut.
Matiku probeert naar een medespeler te passen. Sheikh is nu in balbezit. Nyabaro is nu in balbezit. Sheikh onderschept slim de pass. Sheikh passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Matiku passt de bal zonder na te denken. Nyabaro is nu in balbezit. Ngetich rent richting de bal. Sheikh is nu in balbezit. Sheikh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wambugu is nu in balbezit. Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro passt de bal met de wreef. Maruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
weshfc - kaula fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weshfc 54%, kaula fc 46%.
weshfc - kaula fc 1:2