Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siaya Young Rangers weshfc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Modi rent richting de bal. Babla is nu in balbezit. Babla probeert naar een medespeler te passen. Maruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siaya Young Rangers - weshfc 0:1

11e minuut.
Lorupe is nu in balbezit. Yego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe verovert de bal door een tackle van achteren. Lorupe haalt uit met een fantastische trap. Kibitok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lorupe is nu in balbezit. Maruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe schiet op doel. Kibitok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siaya Young Rangers - weshfc 0:2

21e minuut.
Chelanga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorupe is nu in balbezit. Lorupe probeert naar een medespeler te passen. Maruti is nu in balbezit. Maruti schiet op doel. Kibitok bokst de bal weg.

25e minuut.
Modi speelt de bal door. Matuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngetich begaat een overtreding. Ngetich krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Lorupe draait met de bal, schiet en ... Yego geeft een lange en hoge pass. Kimutai is nu in balbezit. Matuma verovert de bal door een tackle van achteren. Matuma schiet op doel. Kiongo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Siaya Young Rangers - weshfc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaya Young Rangers 57%, weshfc 43%.
Siaya Young Rangers - weshfc 1:2

47e minuut.
Omwayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saitoti rent richting de bal. Saitoti geeft een hoge lob. Babla rent richting de bal. Babla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mbugua geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chelanga met de inworp. Lorupe rent richting de bal. Lorupe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mbugua is nu in balbezit. Mbugua geeft een hoge lob. Matuma is nu in balbezit. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siaya Young Rangers 52%, weshfc 48%.
Siaya Young Rangers - weshfc 1:2