Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
original fc ambassadors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kipkoech passt de bal zonder na te denken. Cherono rent richting de bal. Cherono probeert naar een medespeler te passen. Nyaga rent richting de bal. Nyaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
original fc - ambassadors 0:1

11e minuut.
Gichonga geeft de bal voor. Nyaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nyaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyaga draait met de bal, schiet en ... Mitei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
original fc - ambassadors 0:2

24e minuut.
Biwott geeft de bal voor. Nyaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Sau de bal. Ngetich rent richting de bal. Ngetich schiet op doel. Mitei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

34e minuut.
Mugo passt de bal met de wreef. Ngetich is nu in balbezit. Ngetich passt de bal met de wreef. Nyaga rent richting de bal. Nyaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: original fc 55%, ambassadors 45%.
original fc - ambassadors 0:2

50e minuut.
Mugo rent richting de bal. Omondi onderschept slim de pass. Omondi speelt de bal door. Ohyancha is nu in balbezit. Ohyancha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Theuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngetich is nu in balbezit. Theuri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngetich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kipkoech zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nyaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
original fc - ambassadors 0:3

61e minuut.
Daar is Cherono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirui rent richting de bal. Cherono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shikubu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
original fc - ambassadors 1:3

81e minuut.
Omondi rent richting de bal. Omondi passt de bal zonder na te denken. Ohyancha rent richting de bal. Ohyancha schiet op doel. Icharia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lilimani bokst de bal weg.

89e minuut.
Theuri is nu in balbezit. Ngetich rent richting de bal. Nyaga is nu in balbezit. Ngetich rent richting de bal. Ngetich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: original fc 43%, ambassadors 57%.
original fc - ambassadors 1:3