Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Osos Millenials Fc
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rabelo passt de bal met de wreef. Zarco is nu in balbezit. Echeberria verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Corte is nu in balbezit. Corte passt de bal in één keer door. Cordova probeert naar een medespeler te passen. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma rent richting de bal. Olivares schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Olivares naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corte is nu in balbezit. Corte geeft een lange en hoge pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cornejo trapt de bal weg van het doel. Covarrubias kopt de bal weg. Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Osos - Millenials Fc 0:1

34e minuut.
Palma speelt de bal door. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. Daar is Gomez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arce rent richting de bal. Arce draait met de bal, schiet en ... Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cid niet meer kan verder spelen. Matesanz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Osos 64%, Millenials Fc 36%.
FC Osos - Millenials Fc 0:1

52e minuut.
Covarrubias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Refojo komt het veld opgelopen. Aguilar met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hernan geeft een lange en hoge pass. Echeberria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeberria probeert naar een medespeler te passen. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Osos - Millenials Fc 0:2

73e minuut.
Reig passt de bal met de wreef. Refojo is nu in balbezit. Aguilar is nu in balbezit. Refojo onderschept slim de pass. Refojo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Cardenas speelt de bal door. Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft een hoge lob. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Aguilar speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyes met een snelle inworp. Refojo is nu in balbezit. Refojo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Palma is nu in balbezit. Reig verovert de bal door een tackle van achteren. Reig speelt de bal door. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Umara de bal onder controle te krijgen. Cordova is nu in balbezit. Cordova probeert naar een medespeler te passen. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap. Matesanz bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Osos 53%, Millenials Fc 47%.
FC Osos - Millenials Fc 0:2